Astrolog Mariana COJOCARU: horoscoul dragostei ANUL 2024 pentru toate zodiile

Berbec Pentru unii, iubirea va fi diva si pentru altii „ciuma”. Vedeti dragostea ca pe un sport, in general, in mod deosebit domnii si unele domnite. Unii nativi iubesc adrenalina pe care o aduce indragosteala. 2024 tine de ce relatii ati avut si de cum v-ati cultivat partea sentimentala si afectiva in vietile anterioare. Cand vorbim de karma, acolo este adevarul, raspunsul. Secrete grele ce tin de intalniri, de gasirea sortitului potrivit, de compatibilitati si incompatibilitati.

Taur Dragostea va fi profitabila sau nu va fi deloc. Profitabila neinsemnand bani, pentru ca dragostea functioneaza pe alte principii. E vorba de recoltele afectiv-emotionale ale lui 2024, pentru ca dragostea adevarata nu costa bani, cealalta este foarte scumpa. Nu veti suporta parteneri plictisitori, mare atentie la posibile tradari in amor. Urmeaza un an foarte interesant, plin de senzualitate. Venus va avea planuri pentru nativii Taur, sa ramaneti in garda.

Gemeni La pragul dintre ani, asteroidul Vesta va fi in constelatia voastra, deci sustine vestalele si vestalii zodiei cu aura de inger. Dar Venus in mers direct este in tranzit prin cea de-a saptea casa a horoscopului general, in preajma lui Mercur retrograd, care poate sa puna imediat punctul pe I. Unii vor fi blanzi in iubire. Esenta este mult mai profunda in 2024. Pentru unii pot anunta, ca si atentionari, tensiuni in paradisul matrimonial. Trebuie sa stiti cum sa dati replica conform gradului de compatibilitate cu jumatatea voastra. Doar asa terenul va fi lin si veti afla ce secrete ascunde partenerul. Trebuie sa atenuati sau sa contracarati un potential conflict.

Rac Un an plin de provocari in amor! Soarele este pe zona de cuadratura cu axa karmica. Unii se vor gandi daca o relatie merita sau nu, altii trebuie sa fie foarte atenti la relatiile care se pot contura la locul de munca. Acolo poate exista grad crescut de risc, dar cum multi luptati sa aveti, sa va intemeiati sau sa sustineti o familie, aceste sfaturi va vor fi utile. Atentie la comunicare, apar blocaje, atentie la modul in care stiti sa acceptati sau sa faceti un compromis. Si ele sunt de mai multe feluri si cele mici sunt acceptate, dar cele mari pot sa anunte, in timp, fisuri in temelia iubirii. E un an favorabil, dar trebuie sa fiti cu atentia in patru, nu sa despicati firul in patru.

Leu Cu dus si intors vor fi sentimentele voastre in 2024! Una pe fata, una pe dos. Pentru unii vor aparea iubiri la prima vedere, mai ales pentru cei tineri, iar pentru altii relatiile vor fi ca si dusurile scotiene. Dupa o surpriza calda vine una rece, pentru a va trezi brusc la realitate. Cu cat atenuati si sunteti mai cunoscator de asa ceva, cu atat va fi mai bine. Cu cat refuzati sau atacati modul prin care o astfel de informatie va poate fi pretioasa si valoroasa, ca si modelaj al caracterului, al spiritului, aia e…

Fecioara Un debut de an destul de dificil in amor. Problemele se pot amplifica pe parcurs, pana spre finele lunii iunie. General vorbind, aspectele sunt un pic mai dure. Trebuie sa fiti in garda. Daca aveti axa karmica de Balanta cu Berbec, Universul va face judecata, apele si selectiile se impart altfel. Tranzitele care vin pe Fecioara in 2024 vor dubla pozitivul si negativul. Ca si aspect esential, trebuie sa invete sa faca diferenta intre bine si rau, sau sa faca in asa fel incat sa gaseasca o cale de iesire dintr-o situatie in care poate sa para blocata. Din iulie, vestile sunt putin mai bune, se insenineaza!

Balanta Vesti relativ bune pentru acest an pentru tinerii cuminti, nu si pentru tinerii si nelinistiti ai zodiei. In 2024, asa cum spune Universul, se intoarce roata de esenta karmica. Este un an al extremelor, din punct de vedere sentimental. Ori va e foarte bine, ori va este foarte rau. Este, ca si dicton general, un an al adevarului in dragoste si nu numai. Nu o sa fie simplu, nu totul va curge lin, senin.

Scorpion In 2024, Venus va fi direct si cei care vor avea probleme in amor sa se mai intrebe de ce le au. Cauzele sunt mult prea profunde, cu radacini mult prea adanci. Ati avut 2 ani in care puteati sa rezolvati anumite probleme care tineau de partea sentimentala. Cei care au amanat deznodaminte, s-au facut ca nu le vad pentru ca nu le plac schimbarile, vor sta pe ganduri. Pana si aventurierii zodiei vor fi pusi in garda de ceva sau de cineva. Se vor intampla niste lucruri. Daca nu sunteti voi in centrul evenimentului, poate sa fie cineva din familie sau cercul de prieteni.

Sagetator Nu va aduce anul ce va aduce clipa! Va place sa traiti clipa la maximum, este esential sa intelegeti ca, in 2024, clipele pot sa fie traite cu o intensitate maxima, in asa fel incat sa va dea sentimentul ca traiti. Gustati viata sau vi se ineaca corabiile. Partea pozitiva tine de ce aspecte aveti la nastere, ce ati indeplinit ca misiune karmica sentimentala. Partea negativa e cand va doriti ceva si nu se intampla, pentru ca veniti cu restante din trecut, din vieti anterioare. In functie de ce si cum ati semnanat, asta veti culege! Asteroidul Ceres va fi, la debut de an, in Sagetator, in rezonanta cu Mercur retrograd. Aventurierii vor zbura din floare in floare, pentru polenizare, iar altii vor avea un alt substrat, cu cauze profunde, efect de bumerang.

Capricorn Dragostea pentru voi va fi foarte profunda si rationala, veti gandi tot la rece. Pentru unii va fi atat de rationala si de taioasa incat se gandesc daca rup raul de la radacina sau nu. Daca e de bine, se vor gandi daca vor intra intr-o relatie, cum, in ce conditii, daca merita, daca mai au in scris un sortit dupa o relatie. Au avut mult de furca si de gandit in ultimii 2-3 ani, pe plan amoros. Sau dragostea nu va fi deloc in 2024. Altii au ochi alunecosi, barfe, invidii, concurenta, chestiuni la care nu v-ati asteptat. Vi se intampla ceva care va da tot rationamentul si sistemul de valori peste cap. Este marcat de Pluto retreograd, care revine.

Varsator Iubiri noi pot aparea in cercul vostru de prieteni, la un eveniment sau ceva ce tine de trecut. Probabil un trecut ancestral, dar vestal.

Pesti Opozitia lui Lilith din Fecioara cu Saturn in constelatia voastra anunta un an greu, cu tot felul de incercari sau sacrificii. Pentru unii chiar cu blocaje in amor, din care trebuie sa intelegeti ceva sau sa indurati. Sunt si vesti bune pentru cei care tocmai au iesit dintr-o relatie si isi doresc pe cineva in viata lor. Trebuie sa fiti atenti si sa deschideti ochii in 2024, aveti un termen limita inscris. Fiti vigilenti! Este un an destul de complicat, iar in dragoste poate sa anunte insingurari.