Horoscop special cu Mihai VOROPCHIEVICI: zodiile care isi indeplinesc cea mai mare dorinta in 2024

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre cele trei zodii care isi vor indeplini cea mai mare dorinta in 2024. Aceste zodii vor primi de toate!

Berbec 2024 e plin de transformari pentru nativii din Berbec si asta e extraordinar de bine pentru ei. Vor cunoaste persoane noi, viata le va deveni mult mai activa si mai interesanta. Vor avea parte de ceva cu totul nou la locul de munca, poate fi vorba despre o avansare sau isi vor gasi un loc de munca mult mai bine platit.

Ramane de vazut, in functie de dorintele fiecaruia. Desi lucrurile pot parea pe parcursul anului uneori haotice, totul se va termina cu bine pentru Berbeci in 2024.

Fecioara Fecioare se vor simti mult mai increzatoare in propriile puteri. Ele sunt mai evazive de regula, dar anul le da o forta in credinta de a reusi, mai ales dupa ce se vor dedica mai mult timp sportului si imaginii personale.

Sagetator Pentru Sagetator anul 2024 poate fi o surpriza uriasa, mai ales pe plan amoros! Daca se numara printre cei care au intrat singuri in acest an, nu este exclus sa intalneasca o persoana alaturi de care sa incepe o relatie de durata.

Pentru cei care inca nu au fost casatoriti va urma o cerere in casatorie. Dar daca au un partener, Sagetatorii pot vedea cum relatia lor va urca la un alt nivel de afectivitate in acest an. Cei care isi doresc anul asta un copil au toate sansele sa prinda un „contract cu barza”.