Oana a publicat ultima fotografie cu mama ei, Mioara Roman. „Dumnezeu i-a împlinit dorința”

În urmă cu trei săptămâni, Oana a publicat ultima fotografie cu mama ei, Mioara Roman, în viață, la centrul de îngrijire în care locuia. În vârstă de 83 de ani, femeia suferea de mai multe afecțiuni, însă, cel mai grav, avea Parkinson. Mioara Roman a murit în noaptea de joi spre vineri, în urma unui stop cardiorespirator, fiind resuscitată fără succes de medici.

Mioara Roman a murit vineri, 23 februarie, în jurul orei 1, la vârsta de 83 de ani. Vestea tristă a morții sale a fost dată de de fiica sa, Oana Roman, pe contul de socializare. Oana a precizat că mama ei a murit în somn, fără să sufere, astfel că Dumnezeu i-a îndeplinit dorința. Mioara Roman a fost căsătorită de două ori, cu Iosif Zilahy și cu Petre Roman, având câte o fiică din ambele mariaje.

Oana a publicat ultima fotografie cu mama ei, Mioara Roman
Chiar la începutul acestei luni, pe 2 februarie, Oana Roman a publicat o serie de fotografii cu mama sa, făcute în centrul de îngrijire unde locuia. Aceasta a evidențiat atunci mai cu seamă un instantaneu foarte emoționant, în care Oana apărea alături de mama sa, aflată în scaunul cu rotile.

Oana Roman era fotografiată din față, cu chipul luminat de zâmbet, fericită de revederea cu cea care i-a dat viață și optimistă cu privire la evoluția acesteia. Mioara apărea însă din spate, nefiindu-i dezvăluit chipul.

„Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman în dreptul imaginii cu mama sa, în 2 februarie, acum trei săptămâni.

Din păcate, aceasta avea să fie ultima poză postată de Oana cu mama sa. Anterior, vedeta declara că, pentru 2024, nu-și face planuri. Era conștientă că orice se putea întâmpla, dar trăia cu speranță.

„Gândurile pentru noul an nu sunt spectaculoase, pentru că nu îmi fac planuri extraordinare, las lucrurile să vină de la sine.(…) Mama e mai bine, este stabilă, este foarte-foarte bine îngrijită, pentru că a suferit o intervenție chirurgicală complicată, a stat mult la terapie intensivă. Când a fost externată a avut nevoie de îngrijiri de lungă durată la centrul unde stă ea la Snagov, dar au reușit să o pună pe picioare, să aibă analize mult mai bune și să își revină mai mult”, spunea atunci Oana Roman.