„Regina Întunericului” se va ocupa de funeraliile Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, prietenă cu Oana Roman și patroană de pompe funebre de lux, a dezvăluit cât costă o înmormântare, în 2024

Gabriela Lucuțar, cunoscută sub pseudonimul „Regina Întunericului”, este patroană de pompe funebre și a dezvăluit cât costă cea mai ieftină înmormântare, în 2024. Ea se va ocupa și de funeraliile Mioarei Roman, mama Oanei Roman.

Gabriela Lucuțar, celebra patroană de pompe funebre, a dezvăluit cât costă cea mai ieftină înmormântare, în 2024, dar și în ce perioadă a anului se înregistrează, de obicei, cele mai multe decese. „Regina Întunericului”, așa cum este cunoscută, se va ocupa și de înmormântarea Mioarei Roman, aceasta fiind prietenă bună cu Oana Roman.

„La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie.

Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis. În lunile noiembrie, decembrie și ianuarie, după Sărbători, se înregistrează cele mai multe cazuri de decese”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru playtech.ro.

În perioada pandemiei, „Regina Întunericului” s-a confruntat cu probleme, din cauza numărului foarte mare de decese, într-o zi.

„A fost o provocare, pentru mine, mai ales că înmormântările se cereau a fi efectuate fix în aceeași zi. În valul 3 de pandemie Covid-19, așteptam cu dricul la poarta cimitirului, nu puteam intra în curte, stăteam la rând, nu aveam loc, atât de mulți decedați erau.

A fost ca în Italia. Aveam și probleme, furnizorii nu mai răspundeau la telefon. Toate acestea m-au impresionat, fiecare înmormântare mă impresionează”, a mai precizat patroana de pompe funebre.

Oana Roman, prietenă bună cu Gabriela Lucuțar, a apelat la serviciile acesteia pentru înmormântarea mamei sale, Mioara Romana, care s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Vestea morții mamei sale a prins-o pe vedetă în vacanță, în Egipt, unde plecase să o serbeze pe fiica ei, Isabela. Sora acesteia, Catinca Roman, a oferit primele detalii despre înmormântare.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

Gabriela Lucuțar a fost însărcinată cu înmormântarea Mioarei Roman încă de la finalul anului trecut, atunci când aceasta a ajuns din nou la spital, zbătându-se între viață și moarte.

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar, în această dimineață”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Oana Roman și Gabriela Lucuțar s-au întâlnit și au stabilit toate detaliile înmormântării Mioarei Roman, încă din luna decembrie a anului trecut.