Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, mesaj în ziua în care a murit Mioara Roman: “Trăiască dragostea!”. Fanii au pus-o la zid că s-a grăbit să scrie despre Dragobete

În ziua în care a murit Mioara Roman, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe Facebook un mesaj despre dragoste și Dragobete, iar fanii au pus-o imediat la zid. Soției lui Petre Roman i s-a reproșat că nu are bun simț și empatie pentru că ar fi postat acel mesaj după ce se aflase deja că a murit Mioara Roman.

Mioara Roman a murit în noaptea de joi spre vineri, iar Oana Roman a dat vestea încă de la prima oră a dimineții. Pe contul său de Facebook, actuala soție a lui Petre Roman a postat un mesaj legat de Dragobete și își sfătuiește banii să sărbătorească ziua iubirii, iar pentru asta, Silvia Chifiriuc a primit mustrări de la cei care o consideră lipsită de respect.

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, criticată pe Facebook pentru mesajul postat astăzi
Silvia Chifiriuc nu a făcut nici o referire pe contul său de Facebook la trecerea în neființă a celei care i-a fost soție timp de 30 de ani lui Petre Roman și a ales să posteze un mesaj nepotrivit, în schimb, legat de Dragobete.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea’, a scris soția lui Petre Roman pe Facebook.

Mesajul Silviei Chifiriuc, care a strâns sute de like-uri și comentarii, a fost postat pe Facebook la prima oră a dimineții, după ce Oana Roman a confirmat că Mioara Roman s-a stins din viață.

„Și Mioara Roman sărbătorește maine… Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț!”, „Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti!”, „Iubirea coincide cu moartea Mioarei Roman” – sunt câteva dintre comentariile primite de Silvia Chifiriuc pe Facebook.

Mesajul lui Petre Roman după moartea Mioarei Roman
Petre Roman a transmis condoleanțe după ce a aflat că a murit Mioara Roman, menționând că fosta lui soție a fost o femeie foarte puternică și un om bun, care nu a făcut decât bine în viața ei.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine.

Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei’, a declarat Petre Roman despre Mioara Roman pentru Fanatik.