Luna plină din 24 februarie. Zodia Fecioarei ne face atenți la sănătate!

Este timpul să ne vindecăm și trupul, și sufletul, dar mai ales spiritul! Luna plină din 24 februarie ajunge în semnul Fecioarei și pune accentul pe sănătate, echilibru și armonie. Ne îndeamnă să ne reorganizăm viața pentru a porni pe o cale mai sigură!

Ultima decadă a lunii este dominată de Luna plină din 24 februarie, din zodia Fecioarei, aflată în opoziție cu Soarele din semnul Peștilor. Va fi o perioadă în care trebuie să punem în balanță sănătatea, bunăstarea, munca și eforturile concrete pentru a face schimbări benefice în viața noastră, în opoziție cu dorințele și visurile greu de realizat. Trebuie să încercăm să ne vindecăm de ambiții și idealuri imposibile, să ne întoarcem cu picioarele pe pământ și să ne ocupăm de sănătate și de situația noastră materială, să ne protejăm munca și câștigurile binemeritate.

Ce influențe are Luna plină din 24 februarie
Semnul Fecioarei trage un semnal de alarmă și ne îndeamnă să fim mult mai atenți în aceste zile cu sănătatea noastră, cu sănătatea celor dragi și, nu în ultimul rând, cu „sănătatea” mediului în care trăim și lucrăm. Avem nevoie de un program de viață și de lucru mult mai ordonat, trebuie să ne uităm cu atenție la unele detalii care ne pot schimba în bine viața și să ne organizăm timpul mult mai sănătos.

Este o perioadă în care trebuie să fim mai realiști, să depunem eforturi mai mari pentru noi și pentru cei dragi, să rezolvăm și să finalizăm lucruri importante legate de muncă și de carieră, de investiții și economii, dar și de bunăstarea noastră proprie. Fecioara întotdeauna pune accentul pe muncă, ordine, adevăr, obiceiuri sănătoase și vindecare.

Fiecare zodie va fi influențată în aceste zile pe sectoarele muncă, venituri, relația cu superiorii, cariera și sănătatea. Nativii care sunt ordonați, organizați și calculați sunt pe placul Fecioarei și vor primi o răsplată sub formă de avantaje materiale, dar și sub alte forme: apreciere, respect, afecțiune. Nativii care vor continua să fie haotici, dezinteresați sau dezorganizați riscă să piardă, să risipească ceea ce au și să ia decizii proaste cu consecințe pe termen lung.

Luna plină din 24 februarie – conjunctura astrală
În zilele dominate de Luna plină din Fecioară, Soarele și Mercur se află în Pești, iar Venus traversează Vărsătorul. Cu o asemenea conjunctură, se pare că multe zodii vor fi tentate să evadeze din cotidian, să călătorească, să caute distracții și experiențe ieșite din comun pentru a combate monotonia din viața lor.

Semnele Peștilor și Vărsătorului pun accentul pe dorința de a face altfel, mai deosebit, mai creativ…. dar există riscul să luăm și decizii pripite, să risipim banii pe lucruri care nu ne oferă satisfacții reale.

Luna plină din Fecioară ne ajută să ne echilibrăm, să fim mai raționali și mai practici, să analizăm în detaliu lucrurile de care credem că avem nevoie și să luăm decizii în consecință. Este o perioadă în care putem primi mai mulți bani, putem avea surprize plăcute la serviciu în privința câștigurilor, recompense și bonusuri, cadouri de 1 Martie și aprecieri. De aceea, este bine să fim mult mai atenți cu banii pe care îi câștigăm și să facem investiții de calitate.

Luna plină din Fecioară versus Soarele din Pești
Opoziția Fecioară – Pești nu este una dintre cele mai reușite sau benefice pentru zodii. Fecioara este practică, materialistă, grijulie și organizată. Zodia Pești este visătoare, haotică, dezinteresată, puțin cam leneșă, dar foarte atentă și iubitoare cu cei dragi. Când Luna plină din Fecioară primește lumina Soarelui din Pești ne arată că trebuie să punem mai mult accentul pe emoții și sentimente, pe dragostea pe care o primim de la cei din jur.

Lumina Soarelui din Pești este totodată o lumină care scoate în evidență probleme spirituale și sufletești, ne ajută să avem mai multă încredere în idealurile noastre, în visurile frumoase și realizabile, și mai puțin în visurile care știm că nu pot fi duse la bun sfârșit. Lumina acestui Soare are și puteri vindecătoare pentru cei care suferă din dragoste și îi ajută să lase trecutul în urmă, să își panseze rănile, să se gândească la ei și la viitorul lor, chiar dacă sunt singuri. Singurătatea nu este un eșec, ci o portiță către o mulțime de proiecte și activități pentru care nu mai ai deloc timp când trăiești în cuplu!

Luna plină din 24 februarie și sănătatea

Fecioara este zodia cea mai grijulie cu sănătatea, iar influența ei aduce de fiecare dată schimbări și vești legate de sănătate. Există riscul ca Luna plină din Fecioară din aceste zile să reactiveze probleme vechi de sănătate care nu se repară ușor. În ultima decadă de februarie, nativii care suferă de boli cronice, cei care au probleme cu articulațiile, cu oasele, cu inima, cu rinichii sau cu ficatul pot resimți simptome dureroase mai acute. Luna plină îi avertizează să caute soluții, să caute noi tratamente, să caute noi specialiști și să depună un efort mai mare pentru a se vindeca.

Pe de altă parte, preocuparea pentru sănătate trebuie să ne îndemne să adoptăm o dietă mai sănătoasă și să facem mai multă mișcare în aer liber. Iarna este pe terminate, temperaturile sunt tot mai plăcute ziua, avem nevoie de soarele de primăvară care ne întărește oasele și imunitatea. Trebuie să ieșim mai mult din case, să facem sport în aer liber, să facem plimbări lungi cu părinții, cu soții și copiii.

Luna plină din Fecioară și zodiile
Zodia Berbec
Te vei bucura de o perioadă benefică, datorită acestei Luni pline. Ceea ce ai început cu Luna nouă din Fecioară, în septembrie 2023, vei încheia acum, vei obține documente importante, vei finaliza o etapă bună din carieră și vei urca în rang. În familie, cei din zodia Berbec primesc vești bune legate de moșteniri, sprijin financiar sau dezvoltarea unei proprietăți.

Zodia Taur
Vestea cea mai bună pe care ți-o aduce Luna plină din Fecioară este legată de situația ta financiară, deoarece la finalul lunii februarie vei aduna mai mulți bani din diverse resurse. Sunt șanse mari să recuperezi bani pe care i-ai împrumutat unor prieteni anul trecut. De asemenea, sunt șanse mari pentru nativii Taur să primească un stimulent financiar pentru o afacere, pentru o colaborare sau pentru servicii de calitate oferite unor clienți.

Zodia Gemeni
Îţi construieşti visuri noi, pornind de la speranţe de care eşti convins că vor deveni realitate. Dacă ești organizat și ai grijă cum folosești banii în aceste zile, vei avea satisfacții mari. Luna plină înseamnă o împlinire, o bucurie, o realizare mare pentru zodia Gemeni, ceva ce ține totodată de partea materială, de satisfacția ta imediată și pentru care vei fi apreciat de cei din jur.

Zodia Rac
Problemele financiare vor persista spre finalul lunii februarie pentru nativul Rac, mai ales că vei avea sume mari de plătit pentru bunăstarea familiei. Cu toate acestea, Luna plină din Fecioară te ajută să fii mai optimist, chiar dacă te împiedici de obstacole pe care nu ştii cum să le depășești. Fii sigur pe tine, cere sprijin și vei găsi aliați în familie sau printre prieteni.

Zodia Leu
Situaţia profesională se va stabiliza, iar Luna plină din 24 februarie arată că există șanse să fii promovat sau recompensat pentru munca ta. Este posibil să treci prin diverse schimbări în plan profesional care te vor propulsa. În viaţa intimă, ar trebui să îți deschizi inima şi să ai mai multă răbdare, dacă vrei să pui bazele unei familii în cursul acestui an.

Zodia Fecioară
Luna plină din zodia Fecioară arată că vei încheia cu bine luna februarie și cu mai mulți bani decât de obicei. Vei primi o recompensă sau un bonus pentru un proiect dificil la care ai început, poate, să lucrezi încă din luna septembrie 2023. Iar acum este timpul să îl închei și să culegi câștiguri frumoase.

Zodia Balanță
Vei petrece mai mult timp cu cei dragi, fie ei membri de familie sau prieteni foarte apropiaţi cu care vei împărți povara unor griji sufletești. Capeţi mai multă încredere în tine după ce reuşeşti să rezolvi o problemă dificilă în plan sentimental. Este o experienţă care te va ajuta să te maturizezi și te va învăța să te preocupe mai mult interesele personale, decât ale celorlalţi.

Zodia Scorpion
Îți vei da seama că toate obstacolele pe care le-ai întâlnit de la începutul anului nu au făcut altceva decât să îți aducă schimbări benefice. Vor apărea noi oportunităţi la serviciu, iar unele proiecte se vor încheia cu succes în câteva zile. Luna plină din 24 februarie aduce și mai mulți bani pentru zodia Scorpion.

Zodia Săgetător
Familia te încurajează să pui în aplicare planurile legate de locuință. Este o perioadă bună să investeşti în confortul tău și al familiei. Cu toate acestea, un eveniment sau o veste pe care o primeşti spre sfârșitul lunii te va face să te răzgândeşti în privinţa unui proiect costisitor. E bine să pui niște bani deoparte!

Zodia Capricorn
Se întrevăd schimbări favorabile pentru zodia ta care este întotdeauna favorizată de Fecioară. Ar fi bine să urmezi cursul firesc al lucrurilor şi să profiți de momente prielnice pentru acţiune. Răsplata financiară va fi mult mai bună, situaţia ta financiară va fi mult mai stabilă și, poate, găsești un loc de muncă mai bun.

Zodia Vărsător
Fă planuri mari pe termen scurt şi bucură-te de fiecare clipă liberă în care te poți ocupa mai mult de tine, de sănătatea ta, de starea ta de spirit. Ocupă-te numai de ceea ce ştii că poţi face pentru tine și pentru familia ta și lasă restul pentru mai târziu.

Zodia Pești
Profită de șansele pe care le primești, mai ales dacă ai fost dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat spre finalul anului trecut. Trebuie să lași trecutul în urmă şi să intri în luptă pentru oportunităţile care se anunță în aceste zile. În primul rând, din punct de vedere financiar, viitorul tău poate fi mai solid. Iar viața de cuplu va fi mai frumoasă!