Petre Roman, prima reacție după ce a murit fosta lui soție, Mioara Roman: “Mă întorc spre țară, nu e acum…. Era un om foarte puternic, inteligent, eu cred că în viața ei nu a făcut decât bine”

Petre Roman, prima reacție după ce a murit fosta lui soție, Mioara Roman. Oana Roman a anunțat vineri, 23 februarie că mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viață, la azilul din Snagov, cu doar două luni înainte să împlinească 84 de ani. Fostul soț al Mioarei Roman, politicianul Petre Roman, a făcut primele declarații cu privire la trecerea în neființă a fostei sale partenere de viață.

Doliu în familia Oanei și a Catincăi Roman, după ce mama lor, Mioara Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Mioara Roman era internată la un azil din Snagov, unde primea cea mai bună îngrijire din partea unui personal specializat. Mama Oanei și a Catincăi Roman a murit în somn, cu două luni înainte de ziua ei. Fostul soț al Mioarei Roman, Petre Roman a avut o primă reacție, acesta aflându-se în drum spre România.

Petre Roman, prima reacție după ce a murit fosta lui soție, Mioara Roman
Momente grele pentru familia Oanei Roman, căci Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani. Fostul soț al Mioarei, Petre Roman, care a divorțat de ea în 2007, după 34 de ani de căsnicie, a făcut primele declarații. Acesta a mărturisit că se află în drum spre România.

‘Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!’, a spus Petre Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Ulterior, Petre Roman a oferit mai multe declara’ii despre Mioara Roman, cea care i-a fost so’ie timp de 30 de ani:

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită.

Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei’, a declarat Petre Roman, pentru Fanatik.