Andreea Mantea a facut public adevarul despre lupta sa: „Aveam sufletul facut bucatele. Eram ranita, ranita, ranita…”

Andreea Mantea a anuntat ca a intrerupt tratamentul pentru boala de care sufera de mai multi ani. Intr-un interviu acordat pentru Unica, prezentatoarea Tv a marturisit ca sufera de o boala autoimuna care ii provoaca alergii si probleme de greutate. Chiar daca a fost nevoie sa ia zece pastile pe zi, vedeta a decis sa intrerupa tratamentul si sa se bazeze pe credinta sa in divinitate.

„Cred in divinitate.
Am crezut ca o sa ma ajute si m-a ajutat. Am zis ca n-ar fi corect sa cer si ajutor si sa iau si pastile in acelasi timp. Am cerut ajutor si am oprit pastilele. Am zis ca ma las in mana divinitatii. Lucru foarte intelept, chiar daca nu pare. Nu recomand asta nimanui! Eu asa am simtit si s-a stopat. Nu a disparut, pentru ca n-o sa dispara niciodata o boala autoimuna. Ma bucur ca nu mai avanseaza, chiar daca mai fac ceva gresit. Dar nu vreau sa se ia nimeni dupa mine”, a spus Andreea Mantea.

Pe langa problemele legate de sanatate, frumoasa prezentatoare a vorbit si despre dezamagirile pe care le-a intampinat in viata si cum le-a transformat in invataminte.

„Inainte credeam foarte usor in oameni. Si mi-o luam de fiecare data. Aveam sufletul facut bucatele. Eram ranita, ranita, ranita. Apucam fiecare bucatica de pe jos si ma chinuiam sa le lipsesc. Reuseam si apoi iar eram dezamagita. Am fost atat de dezamagita de oameni cum n-am crezut c-o sa fiu vreodata. Si m-au dezamagit oameni la care efectiv nu ma asteptam. Cele mai mari socuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scortoasa, care nu are incredere in nimeni. Am ajuns sa simt. Eu stiu daca omul ala ma minte sau nu ma minte”, a mai spus vedeta.