Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Faimoșii mai pierd un membru al echipei, pe lângă Jador

Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Tensiunile sunt la cote maxime în această săptămână, în echipa Faimoșilor, iar acest lucru va avea repercursiuni. După descalificarea lui Jador, o concurentă va părăsi emisiunea din Republica Dominicană, în urma unui duel eliminatoriu.

Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Faimoșii vor pierde și în această săptămână jocul pentru imunitate, iar în consiliu vor fi propuse pentru duelul eliminatoriu, joi, 22 februarie, Alexandra Ciomag și Maria Lungu.

Eliminare surpriză la Survivor All Stars
Dintre cele două, concurenta care nu va reuși să treacă de proba duelului eliminatoriu va fi Maria Lungu, spre surprinderea multora din tabără, dar și din tabăra opusă. Asta în condițiile în care Maria Lungu era destul de vocală și nu pe placul tuturor.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Faimoșii pierd și în această săptămână jocul pentru imunitate și, după un duel cu Alexandra Ciomag, Maria Lungu va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”, apare pe Instagramul Viperele Vesele.

Culiță Sterp, chemat înapoi la Survivor
Iancu a avut o discuție aprinsă cu Jador, care ar fi continuat în afara emisiunii între familia Sterp și familia cunoscutului manelist. După tot scandalul, se pare că producătorii emisiunii l-au sunat pe Culiță Sterp să se ducă în Republica Dominicană.

Cântărețul a refuzat chiar și oferta bănoasă, pentru că, spune el, are prea multe evenimente la care este nevoit să se prezinte.

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat.

Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu (…).

M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a spus Culiță Sterp.