Ozana Barabancea, despre retragerea la mănăstire, după ce a petrecut acolo Revelionul: „Fac ce consider mai bine pentru sufletul meu”

Ozana Barabancea este o fire foarte credincioasă, motiv pentru care a petrecut noaptea dintre ani la o mănăstire. Artista a vorbit despre retragerea la un lăcaș de cult.

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și clădească o carieră în muzică, dar și în televiziune. Astăzi se bucură de un parcurs profesional demn de invidiat, dar și de admirația publicului.

Vedeta este foarte sinceră și deschisă atunci când vine vorba de viața personală. Recent, artista a vorbit despre retragerea mănăstire, după ce a ales să petreacă noaptea dintre ani la slujbă.

Ozana Barabancea este foarte credincioasă și de aceea Revelionul l-a petrecut într-un loc special, în care să stea liniștită. Solista a petrecut ultimele clipe din anul 2023 într-o mănăstire din Piatra Neamț, acolo unde a participat la slujbă.

Nu este prima dată când sărbătorește noaptea dintre ani într-un lăcaș de cult. Ozana Barabancea spune că prin acest mod se liniștește și începe noul an cu forțe proaspete și multă liniște sufletească. Cu toate astea, artista spune că nu ia în considerare retragerea la mănăstire, pentru că nu ar fi demnă de așa ceva, având prea multe păcate.

„Nu ies! (n.r. în fața publicului înainte de a cânta) Întreabă-mă ce fac înainte de concert! Fac o rugăciune, fac semnul crucii, citesc rugăciunea Sfântului Efrem cel Nou și cam atât! Nu este o regulă, dar am făcut-o de câteva ori! (n.r. a petrecut Revelionul la mânăstire) Este o resetare, nu o încărcare! Am și cântat după slujbă!

Nu, nu sunt demnă de așa ceva! (n.r. nu se gândește să se retragă la mânăstire) Ca să fii la mânăstire trebuie să ai niște virtuți! Eu sunt mult prea păcătoasă! Sunt șefa la păcate! Cu ghilimele de rigoare, evident! Dar sunt prea păcătoasă ca să ajung să fiu demnă de un trai la mânăstire! Eu sunt liniștită deja, sunt bine cu mine! Fac ce consider că este mai bine pentru sufletul meu!”, a declarat Ozana Barabancea pentru ego.ro.