Camelia Pătrășcanu Horoscop primăvara 2024. Zodiile care au parte de schimbări radicale

Horoscop primăvară 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Tensiuni și oportunități unice pentru zodii

Sunt multe aspecte dinamice, dar și tensiuni între planete. E o primăvară complicată, căci se formează multe opoziții și cuadraturi. Este un sezon extrem de năbădăios, în care mai multe probleme sunt puse pe tapet.

În aprilie, de exemplu, Marte în Pești face conjuncție cu Neptun. Avem sentimentul că nu o ducem bine, că nu ne sunt ascultate plângerile. E un semn de slăbiciune, căci ne putem simți mai vlăguiți, mai slăbiți.

BERBEC

Pentru Berbeci, primăvara le atrage atenția, în aprilie, asupra faptului că există niște vicii de procedură. Trebuie să repare o situație din spate ca să poată avansă așa cum își doresc. Pot avea discuții cu o persoană pe care s-au bazat și nu și-a făcut treaba bine.

TAUR

Taurii pot avea un anotimp complicat mai ales în aprilie-mai. Ajung într-un punct în care lucrurile nu mai depind de ei. Unii vor să ajute, să sprijine pe altcineva. Pot avea multe stări, sentimente, trăiri în care simt că e atât de aproape rezolvare și lipsește doar un curaj, dar nu există acest curaj.

GEMENI

Gemenii vor să fie populari. Gemenii au mare dorință de a fi în top. Vor să își schimbe viața în bine, să crească, să se ridice, nu neapărat în funcție, ci ca relevanță, ca importanță. Se gândesc serios la calitatea oamenilor care îi înconjoară. Sunt mai atenți la grupul de prieteni, la ce li se cere să facă pentru a fi acceptați de prieteni.

RAC

Racii au o hartă bună din punct de vedere al puterii afirmării acasă sau la muncă, în special în mai. E important să aibă dârzenie, insistență, hotărâre, astfel încât să poată lupta, să poată convinge. Cheia succesului este o foarte clară stabilire a obiectivelor.

LEU

Leii au multe planificări. Au curajul să spună adevăruri mari în martie, dar mai ales în aprilie și mai chiar și persoanelor care nu sunt obișnuite să li se spună adevărul în față. Din fericire, nu își fac dușmani, dar sunt competitivi în tot ce își propun să facă.

FECIOARĂ

Fecioarele au o primăvară care le aduce sentimentul că trebuie să tragă tare, mai ales în aprilie și mai. Sunt la o întindere de palmă de o reușită. Trebuie să tragă tare, să aibă energie, să facă eforturi mari. Cumva, încep să calculeze lucrurile care sunt bune și care nu sunt bune pentru ele.

BALANȚĂ

Balanțele au o primăvară aducătoare de dispute și negocieri. Negocierile sunt bune, mai ales în business. Sunt ferme, pun punctul pe i, nu stau să fie păcălite, amânate. Vor răspunsuri rapid și clar. Asta poate genera un pic de agitație în jurul lor.

SCORPION

Scorpionii au multă muncă. Au și idei, iar martie e o lună foarte ofertantă. Sunt oportunități diverse de a face lucruri. Au chef. Fac chiar efort fizic și trebuie să se miște repede. Din fericire, au ajutoare, dar chiar ei trebuie să pună mâna foarte mult.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au nevoie să își adune energia, mai ales în martie. Trebuie să își încalce bateriile, să fie mai blânzi cu ei, să se odihnească mai mult. Ideile atrag alte idei, se dezvoltă niște începuturi și nu prea mai au timp să respire în aprilie și mai.

CAPRICORN

Capricornii întorc o problemă pe toate fețele, încearcă toate versiunile posibile. Sunt multe cuvinte care se poartă între ei și alții, însă lucrurile devin mai coagulate pe măsură ce trece timpul, mai ales în aprilie 2024. Pe final de primăvară, în mai, pot simți primele progrese ale muncii lor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au primăvara aducătoare de preocupare pentru bani, în special în martie. Sunt mai hotărâți să câștige consecvent. Pot începe o lucrare care se desfășoară pe o perioadă mai lungă de timp. Altfel ambalează ceea ce fac, astfel încât să nu mai aibă sincope financiare.

PEȘTI

Peștii au un martie 2024 în care se mobilizează. Au curaj, inițiativă și energie. Dau dovadă de maturitate și îi pot surprinde pe cei din jur. Își găsesc harul și le este mai ușor să acționeze. Sunt onești, nu mai pot minți, păcăli sau ascunde. Vor spune exact ce sunt sau ce simt.