Mihai Voropchievici, zodiile care se imbogatesc in acest an: ”Vor deveni cei mai bogati din tot zodiacul”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit la Antena 3 CNN, care sunt zodiile norocoase in acest an.

Au abundenta, castiguri materiale, dar numai cinci din zodiac.

Gemeni
Succesul financiar si prosperitatea pentru prima zodie, Gemeni. Ii aduce stabilitate financiara in primul rand din castigurile pe care le are, din munca, din pensie. Nativii vor deveni mai mult ca sigur cei mai bogati din tot zodiacul, fiind foarte inteligenti, intuitivi si cu o prezenta de spirit iesita din comun. Avand toate calitatile necesare pentru a se bucura de succes pe plan financiar, mai ales anul asta, vor fi ca un magnet. Vor fi solicitati, li se cere parerea, adica devin influenceri.

Ei castiga cei mai multi bani. Spun povesti si banii intra in cont. Gemenii vor lua cele mai intelepte decizii, iar aceste decizii le vor creste veniturile in conturile bancare. In plus, desi iubesc luxul, Gemenii stiu cum sa planifice economiile in asa fel incat sa poata sa rezolve toate problemele, ca sa mai aiba si o rezerva financiara. Si rezerva asta financiara se numeste stabilitate financiara. Sunt niste oportunitati si sunt la un pas de a-si dubla si chiar tripla venitul in raport cu 2023.

Capricorn
Capricornul e muncitorul zodiacului. Gratie naturii lor disciplinate si a eforturilor asidue in munca, in orice pozitie ar fi, atrag banii spre ei. Sunt buni strategi cand vine vorba de telurile pe care si le propun. Isi creeaza planuri, le urmaresc, iar pragmatismul lor, care ii caracterizeaza, va face ca sa fie cea mai inteligenta decizie pe care o va lua vizavi de bani. Deci toate deciziile financiare sunt bine concepute si gandite. Cu alte cuvinte, pune bazele unei vieti linistite si lipsite de griji materiale in tot 2024, datorita investitiilor inteligente si pastrarii unui buget in mod prudent.

Leu
Leul se va imbogati vazand cu ochii in 2024. Sunt ambitiosi, sunt lideri innascuti, au o multime de oportunitati. Vor fi chemati pe ici pe colo, vi se cere parerea. Sunt iubiti si apreciati. Sunt foarte increzatori in fortele proprii si sunt recunoscuti pentru toate deciziile bune pe care le iau in plan financiar, pentru ca nu le e frica sa riste. Se simt cel mai bine atunci cand sunt in competitie cu ceilalti. Stie sa speculeze toate oportunitatile. Au o influenta extraordinara asupra oamenilor, asupra celor din jur si, de multe ori, Leul, speculand asta, ii va pune pe cei din jurul lui sa lucreze in favoarea lui si va primi bonificatiile.

Fecioara
Fecioara detine niste abilitati extraordinare in controlul banului, in modul de a-i face sa se inmulteasca. Vor reusi sa evalueze concret riscurile si beneficiile oricarei situatii de natura materiala si, datorita acestui lucru, nu va lua nicio decizie fara a cantari din 100 de puncte de vedere tot ce se ascunde in spate. Abilitatile organizatorice joaca si ele un rol important in abundenta financiara care spune ca le va inunda conturile bancare in 2024. Are strategii de economie, de economisire, de investitie. Are munca disciplinata. E o zodie care se dedica trup si suflet carierei, cu multa perseverenta si determinare.

Scorpion
Scorpionii, datorita gandiri lor strategice, se ajuta pe ei insisi sa obtina tot felul de oportunitati, mai ales pe planul carierei. Au o intuitie de invidiat, care ii caracterizeaza in general pe Scorpioni si, datorita acestei intuitii, ei vor merge exact la seif cu banii, ca sa-i stranga. Stie de unde sa ii ia, din ce sa-i aduca si au posibilitatea la locul de munca de a urca pe scara ierarhica. Au conexiuni cu alte persoane importante, interesante, care vin cu oportunitati, iar de aici castigurile sunt la o scara mare. Ei nu aleg niste afaceri din astea mici. Ei tintesc: punct ochit, punct lovit. Scorpionii vor avea portofele si conturi bancare pline in anul 2024.