Dana Roba, mesaj neașteptat legat de condamnarea lui Daniel Balaciu. Ce vrea vedeta de la judecător

Dana Roba, mesaj neașteptat legat de condamnarea lui Daniel Balaciu. Ce vrea vedeta de la judecător. Cunoscutul make-up artist din Timișoara se roagă constant și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a primit a doua șansă.

Dana Roba, postare surprinzătoare despre judecarea fostului soț, Daniel Balaciu. Care este dorința vedetei de la magistrați
Dana Roba este foarte activă pe social media, unde a lăsat o postare surprinzătoare despre judecarea fostului soț, Daniel Balaciu. Care este dorința vedetei de la magistrați după ce a fost lovită cu ciocanul chiar de față cu fiicele sale.

Își dorește să rupă orice fel de legătură cu familia fostului partener de viață, subliniind că nu se înțelegea bine nici înainte cu soacra sa. Lucrurile au început să meargă prost când a anunțat că are de gând să divorțeze.

Acum se concentrează numai pe creșterea fetelor sale și luptă ca cele mici să fie bine. Este recunoscătoare că a supraviețuit și își dorește ca bărbatul care a lovit-o cu bestialitate să nu iasă niciodată din închisoare.

„Zilnic îi mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a lăsat în viață și nu a îngăduit ca fetele mele să rămână orfane. Dacă nu ar fi rămas Dumnezeu lângă mine în acele 7 ore în care m-am zbătut între viață și moarte.

Am dormit 7 ore cu capul într-o baltă de sânge, apoi 9 ore într-o operație la cap, resuscitată de multe ori și 48 de ore de comă. Îmi amintesc totul, până am ajuns la spital.

După ce m-am trezit din comă pimul gând au fost fetele mele… oare ce fac? Oare sunt bine? Oare nu le-a omorât și pe ele? Mi-am amintit că am fost măcelărită de față cu ele, le auzeam cum plângeau foarte tare, dar nu aveam putere să mă ridic, să mă apăr…

Domnule Judecător, când îl veți condamna pe acel călău, vă rog să vă gândiți măcar la copiii mei și să nu îi treceți cu vederea nicio zi de detenție. Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate. Acolo să rămână!”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba, dezamăgită de rudele lui Daniel Balaciu
Dana Roba a mai subliniat că este dezamăgită de rudele lui Daniel Balaciu care s-au schimbat radical când a decis să pună punct mariajului. Vedeta consideră că fosta soacră își iubește fiul criminal mai mult decât nepoatele.

În plus, sora fostului arbitru, Claudia, care locuiește în Canada, nu mai este deloc în sufletul ei. Femeia a fost cea care a spus tuturor că vrea custodia fetelor și pentru aceste vorbe make-up artistul nu o mai suportă.

„Și sora lui din Canada, care a spus că vrea custodia copiilor mei, mi-e scârbă de ea și de vorbele ei, mi-e scârbă de toate rudele lui. Mi-e silă de ei”, a mai scris Dana Roba, pe rețelele de socializare.