Ce pact are Liviu Varciu cu Anda Calin, sotia sa: „Dorm si in garaj, dorm si in masina”

Liviu Varciu si Anda Calin formeaza unul dintre cele mai cunoscute si apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au impreuna doi copii. Simpaticul prezentator are o pasiune care nu este intotdeauna pe placul partenerei sale, Anda Calin.

Pactul pe care Liviu Varciu l-a facut cu sotia lui, Anda Calin
„Am cumparat masina, sunt cu doamna, si am facut un pact. Pentru fiecare masina pe care eu o cumpar, eu o duc intr-o vacanta”, a spus Liviu Varciu, pe Instagram.

„Pai, de asta imi iau si multe (n.r. – masini) stii? Sa am unde sa dorm. Caci, daca o fi sa fie, cum sunt si personaj in «Bravo, tata!», serialul de pe Antena 1 dorm si in garaj, dorm si in masina. Orice pentru linistea si dragostea doamnei, nu? Adica, daca ea este fericita, stii cum e. Happy wife, happy life”, spunea Liviu Varciu, conform Libertatea.

Andra Calin, adevaratul motiv pentru care nu a facut nunta cu Liviu Varciu
Anda Calin a dezvaluit motivul pentru care nu a facut nunta cu Liviu Varciu.

„Nu este vorba ca nu vreau…Nu ne punem de acord cu numarul de invitati. Eu vreau sa fim doar noi si nasii, in schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord.

Nu cred ca ne-ar lega mai mult o casatorie. Doi copii te leaga mult mai mult. Ne-am spus DA de cand ne-am cunoscut, nu cred ca mai e cazul”, a mai marturisit Anda Calin.

Liviu Varciu, adevarul despre nunta cu Anda Calin. De ce nu s-au casatorit pana acum?
„Noi suntem mai mult decat casatoriti. Si, stii care e combinatia? Presa nu va afla niciodata. Nu vrea doamna sa facem tam-tam. O sa o facem numai asa, noi doi, in fata la un floating bar.

O sa ne casatorim cand o sa putem pleca de acasa, noi 2 si numai noi 2. Am luat o bona si crede-ma ca ne-a salvat viata. Pentru ca e o necesitate. Daca ai, cumva, niste bani de te incurca si ai doi copii, ia o bona. O sa mai iau inca o bona si atunci o sa ma casatoresc. Si o sa plec doar eu. O sa las copiii pana la vreo 18 ani. Doua bone, ca sa stau linistit.

Glumesc. Nunta va fi, nu stiu cand va fi. Noi suntem ca si casatoriti. Cea mai lunga relatie din viata mea. Eu nu am amintire cu alta femeie. Ca si cum m-am nascut cu Anda”, a declarat Liviu Varciu pentru Click.ro