Ce îi cere Dana Roba Judecătorului care se ocupă de cazul ei: „Îl veți condamna pe acel călău…”. Mărturisirea cutremurătoare făcută de make-up artistă

Dana Roba a dezvăluit exact ce îi va cere Judeăctorului care se ocupă de cazul ei. Make-up artista a făcut o mărturisire cutremurătoare. Iată ce a postat vedeta pe rețelele de socializare!

Dana Roba a trecut prin momente cumplite, după ce soțul ei a mutilat-o cu ciocanul. Make-up artista a rămas șocată de tot ceea ce a trăit, iar recent a vorbit despre Judecătorul care se ocupă de cazul ei. Iată ce a spus vedeta!

Ce îi va cere Dana Roba Judecătorului care se ocupă de cazul ei
Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Dana Roba a publicat o fotografie cu ea și fetițele ei, Chantal și Celine, dar și un mesaj în care a dezvăluit că tragedia care a marcat-o s-a provocat de față cu micuțele, însă ea nu a putut face nimic.

Make-up artista a mărturisit că îi va cere Judecătorului să se gândească la fetițele ei în mmentul în care va decide ce se va întâmpla cu Daniel Balaciu, care este încă soțul ei.

„Zilnic îi mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a lăsat în viață și nu a îngăduit ca fetele mele să rămână orfane. Dacă nu ar fi rămas Dumnezeu lângă mine în acele 7 ore în care m-am zbătut între viață și moarte, am dormit 7 ore cu capul într-o baltă de sânge, apoi 9 ore într-o operație la cap, resuscitată de multe ori și 48 de ore de comă. Îmi amintesc totul, până am ajuns la spital… după ce m-am trezit din comă… primul gând au fost fetele mele… oare ce fac? Oare sunt bine? Oare nu le-a omorât și pe ele? Mi-am amintit că am fost măcelărită de față cu ele, le auzeam cum plângeau foarte tare, dar nu aveam putere să mă ridic, să mă apăr… Domnule Judecător, când îl veți condamna pe acel călău, vă rog să vă gândiți măcar la copiii mei și să nu îi treceți cu vederea nicio zi de detenție. Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate. Acolo să rămână!”, a scris vedeta pe Instagram.

Make-up artista nu vrea să mai țină legătura cu familia lui Daniel Balaciu
Și asta nu este tot! Dana Roba a dezvăluit că relația ei cu soacra sa era una bună înainte de a anunța intenția de divorț, dar din acea perioadă lucrurile s-au schimbat complet. Acesta este motivul pentru care nu își mai dorește sub nicio formă ca fiicele sale să aibă contact cu soacra ei și vrea să se distanțeze de întreaga familie.

În timp ce make-up artista se lupta pentru viața ei în spital, Chantal și Celine au rămas în grija soacrei. A fost o luptă dificilă pentru ea să le recupereze, iar ea a subliniat faptul că nu va uita niciodată dificultățile prin care a trecut din cauza familiei sale, atât a părinților, cât și a surorii sale, care dorea să obțină custodia fetițelor și să le ducă în Canada.

„Îmi doresc să rup orice legătură pentru totdeauna, atât cu el, cât și cu rudele lui. Nu cred ca vreunul dintre ei îmi vrea mie binele sau copiilor mei. Consider că da, fosta mea soacră a iubit fetele cât am fost încă căsătoriți și până să nu ajung la divorț. După ea îl va iubi mai mult pe fiul ei criminal decât pe nepoții ei. Și sora lui din Canada, care a spus că vrea custodia copiilor mei, mi-e scârbă de ea și de vorbele ei, mi-e scârbă de toate rudele lui. Mi-e silă de ei”, a spus ea.