Cine este femeia care l-a cucerit pe Mihai Bendeac : „Eram invidios…”

Mihai Bendeac a povestit urmaritorilor sai ca a fost a fost impresionat de felul in care Anca Turcasiu arata la varsta de 53 de ani, mentionand ca i-a oferit si o lectie de viata.

„M-am intalnit absolut intamplator cu Anca Turcasiu si m-am bucurat foarte mult, pentru ca nu ne-am mai vazut de mult timp. La un moment dat am cantat impreuna, ma rog… ea a cantat si eram si eu pe acolo. (rade) Sunt modest! Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu fac niste remarci de felul in care arata, pentru ca arata absolut spectaculos. Arata incredibil!

S-au vehiculat chestii, gen ca nu mananca deloc carne s.a.m.d., dar nu e vorba despre asta. E vorba despre ce radiaza, iar asta mi se pare absolut incredibil. Ma uitam si eram invidios ca nu mi se pare corect, normal sa arati asa. E vorba despre ce este in interior, pentru ca femeia asta arata asa pentru ca din interior se intampla niste lucruri. E de tras o lectie de aici, zic eu!”, a povestit Mihai Bendeac, conform Libertatea.

Cum se intelege Anca Dinicu cu Mihai Bendeac
Mihai Bendeac si Anca Dinicu au inceput sa se cunoasca odata inceperea filmarilor emisiunii „In puii mei”, unde au lucrat impreuna.

„Relatia mea cu Mihai Bendeac a inceput odata cu colaborarea mea in cadrul emisiunii «In puii mei». Colegul meu, Vlad Dragulin, ma recomandase si era presiune mare. Dupa prima zi de filmari m-au chemat si mi-au spus ca vor o colaborare de lunga durata. Mi-a placut in echipa inca de la inceput si nu a fost niciodata vreun moment in care sa ma simt in plus.

Da, eu si Mihai avem o chimie buna. Am facut impreuna teatru, serial, emisiune, reclame si urmeaza si un film. El este cel tipicar, dar cred ca asta ajuta enorm in constructia unui proiect. Daca nu esti atent la detalii, se pierde din calitate si este pacat. Relatia actor/regizor nu cred ca trebuie sa vina din studierea elementelor conventionale, ci a celor extraordinare”, a marturisit Anca Dinicu.