Marte în zodia Vărsător de pe 13 februarie 2024. Zodiile cele mai afectate de planeta acțiunii în perioada următoare

Marte își începe tranzitul prin zodia Vărsător în 13 februarie și continuă până pe 23 martie, când ajunge în zodia Pești. Contextul astral stimulează nevoia de independență, exprimare, inovație, progres și experiențe noi.

Marte este planeta acțiunii, energiei, dorinței și determinării. Vibrația lui Marte pune lucrurile în mișcare. De asemenea, reprezintă procesele de atracție și respingere, de afirmare a identității și a dorințelor prin acțiune concretă, dar și de concentrare a energiei în scop practic.

Ce aduce tranzitul lui Marte în Vărsător pentru fiecare zodie:

Berbec/Ascendent în Berbec
Cu Marte, guvernatorul Berbecilor, în tranzit prin zodia Vărsător, planeta acțiunii va aduce multă energie în planul relațiilor de prietenie și proiectelor pe termen lung. Atenție la faptul că nativii, care desfășoară proiecte cu unul dintre prieteni, ar putea să aibă dispute sau să intre mai des în conflicte! Berbecii vor fi de neoprit în perioada următoare și vor fi deschisi schimbării.

Taur/Ascendent în Taur

Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător le aduce nativilor Taur multă determinare și îndeplinirea unor obiective în planul profesional, al carierei, unde pot să apară și situații neașteptate, care să îi ajute să schimbe direcția profesională. Relația cu superiorii poate deveni conflictuală, dacă Taurii nu reușesc să-și stăpânească impulsurile.

Gemeni/Ascendent în Gemeni
Cu Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor și principiilor de viață, nativii Gemeni vor avea parte de multă acțiune în dezvoltarea personală, programarea unor călătorii sau vacanțe și vor coopera cu toate invitațiile pe care le primesc. De asemenea, s-ar putea să apară și conflicte legate de propriile credințe și convingeri.

Rac/Ascendent în Rac
Cu Marte, guvernatorul casei carierei, în tranzit prin zodia Vărsător, pe sectorul intereselor financiare, moștenirilor, banilor la comun deținuți cu partenerul, nativii Rac își vor redirecționa energia să-și suplimenteze veniturile. Nu este exclusă apariția unor conflicte legate de un context financiar, dar și intim, pentru că Vărsătorul guvernează și casa intimității și relațiilor profunde.

Leu/Ascendent în Leu
Cu Marte în Vărsător, Leii vor fi foarte activi în casa relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Pot să apară dispute cu partenerul de cuplu sau cu asociații/cei cu care desfășoară activități. Atenție la acțiuni impulsive, pentru că nu sunt excluse rupturi de contracte sau despărțiri!

Fecioară/Ascendent în Fecioară
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin Vărsător, Fecioarele vor fi foarte active la locul de muncă, dar și privind adoptarea unui stil de viață sănătos. Posibil să apară și situații neprevăzute și este recomandat să nu intre în conflicte cu colegii, ci să abordeze constructiv energia lui Marte.

Balanță/Ascendent în Balanță
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin Vărsător, Balanțele vor fi determinate să ia atitudine în planul sentimental, să-și declare sentimente, să facă cuceriri. De asemenea, nativii au parte de trăiri intense și este posibil să se arunce cu capul înainte într-o poveste de iubire. Pot să apară și conflicte sau situații tensionate în cuplurile, care nu au reușit să-și rezolve problemele.

Scorpion/Ascendent în Scorpion
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin Vărsător, Scorpionii vor avea multă energie și determinare să rezolve chestiuni locative, privind patrimoniul, o mutare sau o tranzacție imobiliară. Atenție la relațiile cu familia, pentru că este posibil să apară discuții în contradictoriu, care ar putea fi ușor evitate, dacă folosesc energia guvernatorului lor în scop constructiv.

Săgetător/Ascendent în Săgetător
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin Vărsător, Săgetătorii vor fi determinați să socializeze mai mult, fac deplasări, învață lucruri noi, poartă negocieri și rezolvă o serie de chestiuni administrative sau financiare. Atenție la modul în care comunică, pentru că s-ar putea să aibă momente în care să fie mai agresivi, deși sunt bine intenționați, însă interlocutorii lor nu vor vedea cu ochi buni o astfel de atitudine!

Capricorn/Ascendent în Capricorn
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin Vărsător, Capricornii vor fi determinați să-și mărească veniturile, să obțină mai mulți bani din munca proprie, să-și dea mai multă valoare. Marte îi va ajuta să aibă mai multă încredere în puterile lor. Sunt șanse să-și crească veniturile în perioada următoare. Atenție, însă, la decizii pripite privind administrarea banilor!

Vărsător/Ascendent în Vărsător
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa lor, nativii Vărsător vor avea multă energie, determinare, curaj, inițiative și putere de exprimare. De asemenea, Vărsătorii vor simți un avânt puternic să facă ceva cu viața lor, să înceapă un nou capitol, mai ales că Marte le aduce multă putere. Atenție la faptul că pot deveni de multe ori mai irascibili și să aibă o atitudine agresivă, care nu va fi ușor tolerată!

Pești/Ascendent în Pești
Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin Vărsător, nativii Pești își vor redirecționa energia spre interior, să se reechilibreze. De asemenea, urmează o perioadă de introspecție și interiorizare, mai ales dacă se simt răscoliți din punct de vedere emoțional. Dacă se confruntă cu o criză interioară, recomandarea este să abordeze constructiv energia lui Marte.