„Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă.” Andra Măruță, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Andra Măruță (37 de ani) a reacționat, în platoul „Românii au talent”, la comentariile din ultima vreme despre greutatea ei. Artistei i s-a reproșat că s-a îngrășat.

În ultimii ani, despre Andra Măruță s-a tot speculat că ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil. Deranjată de aceste zvonuri nefondate, anul trecut, cântăreața a reluat antrenamentele fizice și a ținut dietă.

Andra Măruță a reacționat la comentariile despre greutatea ei, la „Românii au talent”

Din cauza programului încărcat însă, rezultatele pe care și le dorea s-au lăsat așteptate. În cele din urmă, Andra a decis să-și accepte și asume silueta din prezent.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, la „Românii au talent”, sezonul 14.

În mediul online, Andra primește mii de comentarii apreciative. Printre acestea, însă, mai apar și cârcotași care-i critică aspectul fizic. Cârcotașii se justifică spunând că mesajele lor sunt opinii personale și critici constructive.

„Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine”
„Ar trebui să faci și tu ceva sport!”; „Doar mie mi se pare că e însărcinată?? În orice caz, o frumusețe rară!”; „Grăsana..”; „Nu e răutate, e adevăr, s-a îngrășat. Că e frumoasă e altceva, dar ca artistă ar trebui să mai slăbească, e părerea mea”; „Hainele largi te dezavantajează maxim… păcat”; „Fiecare avem dreptul la o părere, să spunem ce vedem. (…) Dacă aș pune în greutate și cineva mi-ar spune, eu m-aș bucura. Aș corecta acest lucru”, acestea sunt câteva dintre comentariile de pe Instagram despre greutatea Andrei.

„Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine”, a replicat unul dintre fanii Andrei Măruță. Nici măcar cei care-i scriu răutăți gratuite solistei nu neagă frumusețea ei. Andra s-a remarcat în primul rând datorită vocii sale versatile, mai apoi frumuseții și nu în ultimul rând datorită optimismului și efervescenței sale.