Gabriela Cristea, anunț pentru fanii Mireasa după ce s-a îmbolnăvit, din nou! Ce se întâmplă cu vedeta

Anunțul pe care l-a făcut Gabriela Cristea pentru fanii săi după ce s-a îmbolnăvit din nou. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV.

”Nu sunt bine deloc!”, este anunțul prin care Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii luni dimineață. Prezentatoarea TV a dat de veste că se simte din nou rău la scurt timp după ce a ieșit din spital. În exclusivitate pentru FANATIK a vorbit despre starea sa de sănătate și despre emisiunea ei de pe Antena Stars, ”Mireasa, Capriciiile iubirii”.

Gabriela Cristea, detalii despre starea sa de sănătate
Gabriela Cristea este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și iubite moderatoare TV din țară. Telespectatorii s-au obișnuit să o vadă aproape în fiecare zi pe micile ecrane. De aceea, orice absență a sa din lumina reflectoarelor stârnește suspiciuni.

La finalul lunii ianuarie, de exemplu, a lăsat loc de interpretări după ce a fost înlocuită, temporar, din rolul de prezentatoare, de către actrița Paula Chirilă. Gabriela Cristea le dădea de veste, în cele din urmă, admiratorilor săi faptul că a fost internată.

Concret, Gabriela Cristea ajungea pe patul de spital acum aproximativ trei săptămâni. S-a întâmplat chiar în toiul nopții, din cauza unei febre, care îi provoca dureri în tot corpul. Totul se întâmpla chiar înainte cu o zi în care trebuia să prezinte noul sezon al ”Mireasa, Capriciile Iubirii”.

Gabriela Cristea a fost în concediu medical preț de aproape o săptămână pentru a se reface pe deplin. De câteva zile, însă, starea de sănătate îi creează noi probleme. Într-o postare pe Facebook, de luni, 12 februarie, le detaliază fanilor că simte o ușoară răceală. Așadar, mulți s-au întrebat dacă va lipsi din nou din cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

Contactată de FANATIK, Gabriela Cristea a declarat că nu mai are simptome atât de severe, încât să absenteze de la cârma show-ului Mireasa. „Sunt doar răcită. Voi fi prezentă la emisiune!”, ne-a mărturisit realizatoarea TV.

Gabriela Cristea, o prezență foarte activă și în mediul online
Și pe rețelele de socializare Gabriela Cristea este o prezență constantă, în afară de TV. Pe Facebook și pe Instagram, moderatoarea și soțul său, artistul Tavi Clonda, postează zilnic momente din viața lor, dar și a fetițelor lor, Iris și Victoria.

Pe alocuri, gurile rele sunt de părere că prezentatoarea și cântărețul exagerează cu expunerea în mediul virtual. Cârcotașii spun că ar căuta atenție pentru a face vizualizări, iar de pe urma acestora bani. Gabriela Cristea și Tavi Clonda ignoră adesea criticile, dar au fost și momente când au răbufnit.

În timp ce unii oameni îi apreciază pentru simplitatea cu care se afișează, spre deosebire de alte personalități, alți oameni îi critică pentru felul cum se îmbracă sau cum arată. Nu de puține ori Gabriela Cristea a fost numită ”grasă” sau ”balenă” din cauza kilogramelor acumulate în ultima vreme. Într-o zi, vedeta a verificat conturile celor care au catalogat-o în acest mod și a fost uimită să vadă că ei, la rândul lor, au probleme cu greutatea.