Victor Slav, În Doliu: „Tatăl Meu A Murit Subit, Fără Nicio Suferință”

Victor Slav, devastat de pierderea tatălui său

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a trecut prin momente de groază după ce tatăl său, Constantin Slav, a murit subit în luna decembrie a anului trecut. Prezentatorul TV și familia sa au fost șocați de vestea tragică, mai ales că bărbatul de 69 de ani nu suferea de nicio problemă de sănătate.

Victor Slav a acordat recent un interviu în care a vorbit despre pierderea tatălui său și despre cum a afectat aceasta familia sa. Fostul prezentator TV a mărturisit că de patru luni parcă nu mai este om și că pierderea tatălui său l-a marcat total.

Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a spus Victor Slav.

Probleme de sănătate și o primă sărbătoare fără tatăl său

Pe lângă pierderea tatălui său, Victor Slav a mai avut de înfruntat și problemele de sănătate ale mamei sale. Acesta a fost mereu alături de ea și a dus-o la spital ori de câte ori a fost nevoie, încercând să o sprijine în aceste momente dificile.

Familia Slav a petrecut primul Crăciun fără Constantin Slav, iar acum se apropie și Paștele, o altă sărbătoare importantă care va fi marcată de absența tatălui lor. Faptul că nu va putea fi prezent la masă îl afectează enorm pe Victor Slav, care a dezvăluit că aceste momente sunt foarte dificile pentru el și pentru familia sa.

”A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, a mai adăugat acesta.

Pierderea unui părinte este întotdeauna o încercare grea pentru orice persoană și pentru familia sa. Victor Slav și familia sa trec prin momente cumplite după moartea tatălui său, Constantin Slav. Fostul prezentator TV încă încearcă să depășească această pierdere, dar se confruntă și cu problemele de sănătate ale mamei sale. Sperăm că familia Slav va găsi puterea de a trece peste aceste momente grele și amintirea tatălui lor va rămâne vie și iubită în inimile lor pentru totdeauna.