Credința are mare putere – Rostește această rugăciune și viața ta se va schimba la 180 de grade

Când vă simțiți rău, spuneți cu sinceritate această rugăciune. Spuneți aceste cuvinte, chiar și atunci când sufletul vostru este plin de bucurie.

Fie ca fiecare cuvânt să se reflecte în inima voastră – atunci veți avea dorința de a vă schimba viața spre bine. Iată cum să vă întoarceți la Domnul:

„Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenția. Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toți cei care mi-au făcut rău. Renunț la Satana și la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu și Mântuitor. Vindecă-mă, schimbă-mă, întărește-mi trupul, sufletul și spiritul!, scrie mesajeinspirationale.com.

Doamne, vino și înconjoară-mă cu dragostea ta, umple-mă cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Iisuse. Te laud, Doamne. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Îți mulțumesc pentru fiecare răsărit și pentru fiecare apus. Ai grijă de mine și de familia mea și nu mă lăsa să alunec pe drumuri greșite. Îndrumă-mi pașii pe calea cea bună și pătrunde în mintea și-n sufletul meu.

Șterge cu puterea Ta cea mare orice urmă de ură sau gânduri rele! Te voi urmări în fiecare zi din viața mea. Amin.

Maria, Maica Domnului, toți Îngerii și Sfinții, vă rog ajutați-mă. Amin.”