Horoscop pentru saptamana 17-23 iulie 2023. Luna Noua schimba destinele zodiilor

Horoscop saptamanal 17-23 iulie. Astrologii au anuntat ca pe 17 iulie va veni o Luna Noua puternica, care va oferi o oportunitate unica de a lansa reinnoire si schimbari in diverse domenii ale vietii. Afla ce se intampla cu fiecare zodie in parte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul planuieste sa accelereze evenimente legate de munca, activitati profesionale. Berbecii angajati in afaceri vor avea ocazia sa atraga noi investitii, iar cei care sunt angajati vor face inca un pas pe scara carierei. Stilul de viata dinamic si activ caracteristic Berbecului in in aceasta saptamana poate afecta negativ glandele suprarenale.

Prin urmare, acei reprezentanti ai semnului de foc care au dificultati sau boli cronice asociate cu producerea „hormonului stresului” ar trebui sa fie deosebit de atenti la stilul lor de viata, concentrandu-se pe un somn adecvat si o alimentatie buna. In ceea ce priveste dragostea, in timp ce Berbecul singur are toate sansele sa se indragosteasca, si reciproc, iar cei deja intr-o relatie, cel mai probabil, vor planifica nunta.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Pentru Taur, saptamana va trece destul de neuniform, cand „atacurile” de activitate vor alterna cu o scadere, o scadere a tonusului. In cele mai multe cazuri, aceste diferente nu vor aduce probleme serioase in sfera profesionala si financiara, dar poate exista tensiune in relatiile personale. Nu toti cei din cercul interior al Taurului vor trata o stare emotionala atat de instabila a acestuia din urma cu intelegere si rabdare, iar apoi Taurul va trebui sa explice pentru o lunga perioada de timp motivele comportamentului lor atipic pentru ei.

Sanatatea Taurului va depinde de emotii, asa ca multe simptome ale afectiunilor pot fi atribuite in siguranta manifestarilor psihosomatice. Pana la sfarsitul saptamanii pot aparea proiecte interesante in sfera profesionala, ceea ce stabilizeaza oarecum fondul emotional al reprezentantilor acestei zodii de pamant.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii vor avea o tendinta de reflectie, introspectie si cufundare in lumea lor interioara. Pe de o parte, aceste tendinte vor incetini usor miscarea in afaceri, profesie, dar, pe de alta parte, vor avea un impact strategic important asupra unui segment destul de mare al vietii pe termen lung. Dupa ce si-au inteles preferintele, adevaratele emotii si dorinte, Gemenii pot face o descoperire semnificativa in afaceri, iar unii dintre reprezentantii acestui semn de aer chiar se reorienteaza complet in profesia lor, isi schimba obiectivele si planurile.

Sanatatea buna ii va insoti pe Gemeni pe tot parcursul saptamanii, dar riscurile de accidentare vor ramane, asa ca o atentie sporita in timpul conducerii si practicarea sportului nu ii va rani pe Gemeni.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Racii vor continua tendintele din perioada anterioara, cand un stil de viata activ si dinamic le va permite sa faca multe. O perioada productiva de munca ii va multumi pe Raci cu recompense materiale semnificative pana la sfarsitul saptamanii, pe care prefera sa le cheltuiasca pentru cei dragi.

Racii casatoriti vor lua parte la sarbatorile rudelor sau prietenilor in weekendul viitor, iar aceasta comunicare va aduce o multime de emotii placute si, eventual, noi cunostinte si conexiuni utile. Sanatatea se poate deteriora la Racii predispusi la raceli, precum si la reprezentantii dependenti de vreme ai acestui semn. Racii nascuti la sfarsitul lunii iunie vor avea ocazia sa-si implineasca un vis vechi.

Leu (23 iulie – 22 august)
Pentru Leu, aproape toata saptamana va fi ocupata cu probleme materiale, interne si emotionale. Aparent, Leii vor trebui sa acorde o atentie sporita rudelor lor, sa ia parte la viata lor si sa ofere asistenta. Leii vor avea perspective bune in afaceri sau profesie.

In primul caz, vor fi idei interesante si proiecte noi, in al doilea – propuneri de a lua o noua directie, de a aduna o echipa pentru asta. Latura financiara a vietii nu va cauza probleme pentru Lei, iar sanatatea le poate aminti acelor reprezentanti ai acestui semn de foc care au antecedente de boli endocrine. Sfera romantica a Leilor va fi stabila.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Pentru Fecioara, saptamana va fi confortabila din punct de vedere emotional, cand satisfactia cu rezultatele muncii va fi inlocuita cu placerea de la o vacanta placuta sau o intalnire cu prietenii. Oportunitatea de a-ti schimba viata in bine va aparea pentru cei ce au afaceri.

Finantele si sanatatea Fecioarelor vor fi stabile, ceea ce le va permite sa duca un stil de viata activ, sa cheltuiasca bani pe placeri si sa faca cumparaturi placute la sfarsitul saptamanii. Fecioarele nascute in septembrie pot primi oferte de munca interesante, iar la aceste oferte merita sa le aruncati o privire mai atenta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanta va fi lenesa in prima jumatate a saptamanii si va evita in orice mod posibil sa ia orice decizii legate de relatiile personale, rude sau familie. La locul de munca, Balanta va fi caracterizata si de amanare, dar in limitele permise – nu va afecta timpul si calitatea muncii. La mijlocul saptamanii, Balanta va putea sa se reorganizeze, sa depaseasca o anumita inertie si sa iasa din zona ei de confort.

Si aici va fi important ca Balanta sa ramana in cadrul unei initiative si activitati rezonabile, sa ia decizii informate, in special cele legate de relatii, suflete pereche si cei dragi. Cunostintele interesante de la sfarsitul saptamanii pot fi inceputul unei noi relatii romantice pentru reprezentantii singuri de pana acum ai acestei zodii de aer.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Saptamana promite pentru Scorpioni sa fie foarte fericita si interesanta. Succesul in afaceri si depasirea dificultatilor sunt planificate in domeniul profesional, mai ales daca acesta din urma este asociat cu creativitatea, capacitatea de a convinge pe ceilalti, educatia si munca in echipa.

Sfera materiala a Scorpionilor va fi prospera, iar multi reprezentanti ai acestei zodii isi vor putea chiar creste semnificativ bugetul. Noile relatii romantice pot incepe cu Scorpionii care sunt in cautarea sufletului pereche: exista toate sansele de a intalni o persoana interesanta, decenta si energica. Veselia si o atitudine mentala pozitiva vor afecta sanatatea Scorpionilor in cel mai bun mod posibil, permitand chiar si celor care au probleme cronice sa duca un stil de viata activ.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pentru Sagetator, saptamana va fi marcata de creativitate, inspiratie si realizarea propriilor talente si abilitati. Mancarea delicioasa, hainele frumoase si compania placuta vor aduce o placere deosebita Sagetatorilor si le vor distrage atentia de la micile probleme la sfarsitul saptamanii.

Activitatea de afaceri a Sagetator va fi ridicata pe tot parcursul saptamanii, ceea ce va permite atat sa finalizeze toate proiectele incepute anterior, cat si sa acorde atentie noilor oportunitati de a castiga bani. Sanatatea va necesita atentie asupra sistemului digestiv in a doua jumatate a saptamanii, asa ca Sagetatorilor li se recomanda sa tina o dieta, sa nu manance in exces si sa excluda consumul de bauturi alcoolice. Sfera financiara va ramane stabila, iar perspectivele in sfera materiala vor fi realizate de Sagetator deja saptamana viitoare.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii se vor confrunta cu obstacole in implementarea planurilor lor, iar aceste obstacole vor fi asociate cu o anumita descurajare, frica de pierdere sau anxietate mentala. Capricornii vor avea nevoie in special de empatie, de sprijin psihologic din partea celor dragi, astfel incat acei reprezentanti ai acestui semn de pamant care primesc ajutorul prietenilor vor putea face fata unei stari interne dificile.

Deja de joi, activitatea Capricornilor va incepe sa creasca, precum si increderea in sine, o atitudine pozitiva si un spirit bun. Capricornii care lucreaza in domeniul finantelor, logisticii si muncii de birou vor fi foarte apreciati de sefi si colegi. Situatia financiara a Capricornilor va fi stabila, ceea ce le va permite sa cheltuiasca bani pentru placere si divertisment in weekendul care vine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Varsatorii vor trebui sa caute abordari si solutii non-standard la problemele de zi cu zi. In acelasi timp, majoritatea Varsatorilor vor fi tentati sa insele sau sa ascunda ceva in fata altora. Prin urmare, reprezentantii acestui semn de aer ar trebui sa calculeze in avans posibilele consecinte ale manipularilor lor.

In a doua jumatate a saptamanii, Varsatorul va tinde sa amane, sa evite agitatia si sa mearga pur si simplu cu fluxul. In aceasta perioada, este foarte important sa nu-ti impartasesti nimanui planurile si sperantele, ci sa folosesti starea de contemplator pasiv pentru a lucra cu propria intuitie.

Sanatatea buna ii va incanta pe Varsator pe tot parcursul saptamanii, iar sectorul financiar ii va permite sa investeasca in propria imagine, imbunatatindu-si aspectul si actualizandu-si garderoba.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Saptamana Pestilor va fi plina de actiuni spontane, evenimente neobisnuite si aventuri. Situatiile curioase vor aduce intorsaturi neasteptate in viata Pestilor, in special in zona romantismului si a relatiilor. Succesul material ii va insoti pe Pestii nascuti la sfarsitul lunii februarie.

Activitatea de afaceri a Pestilor va scadea in a doua jumatate a saptamanii, in aceasta perioada nu trebuie sa luati decizii importante in afaceri, este recomandat sa reduceti activitatea la locul de munca si sa acordati mai multa atentie sanatatii dumneavoastra.

Acesta din urma se poate agrava pana vineri daca masurile preventive nu sunt luate la timp. O anumita pozitie pasiva si atitudine contemplativa le vor permite Pestilor sa evite situatiile neplacute asociate cu instante oficiale.