Veste șoc despre Bruce Willis! Anunțul cumplit a fost făcut chiar de către Demi Moore

Vestea momentului despre Bruce Willis! Demi Moore, fosta soție a cunoscutului actor a publicat în mediul online un clip video de la ziua de naștere a legendei de la Hollywood. Ceea ce s-a observat i-a lăsat pe fani muți de uimire.

Au apărut imagini cutremurătoare cu Bruce Willis. Acesta este bolnav de demență iar fanii au putut observa cum actorul vorbește cu greutate și a rămas fără unul din dinții din față.

Bruce Willis a vorbit pentru prima dată în public de când a fost diagnosticat cu demență. El a fost filmat la cea de-a 68-a aniversare, alături de familie.

Duminică, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a folosit Instagram pentru a împărtăși un videoclip de la ziua de naștere a lui Bruce, petrecută în familie.

Moment impresionat dezvăluit de Demi Moore
Soția lui Bruce Willis, Emma și fiicele lor Rumer, Scout și Tallulah, au fost prezente la petrecere, împreună cu alți câțiva invitați. Întregul grup – inclusiv actorul din Die Hard – a cântat „La mulți ani”.

Bruce Willis părea să fie bine dispus, cântând cel puțin câteva cuvinte din cântec, discutând cu ceilalți petrecăreți și suflând în lumânările de pe plăcinta aniversară. În timp ce toată lumea cânta, el zâmbea, vorbea și făcea gesturi cu mâna.

La un moment dat, a părut să se împiedice ușor, pur și simplu pierzându-și echilibrul. S-a împiedicat din nou, după ce a depus un efort major pentru a sufla în cele câteva lumânări de pe tort. Întreaga familie a râs în momentul respectiv – inclusiv Bruce. După ce cântecul s-a încheiat, toată lumea a strigat: „Hip Hip Hip Ura”, Bruce a fost îmbrățișat și sărutat de cei câțiva oameni prezenți la mica petrecere.

Lui Bruce Willis îi lipsește unul dintre dinții din față
„La mulți ani, BW! Mă bucur că am putut să te sărbătorim astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și urări calde – cu toții le simțim” a scris Demi Moore pe Instagram.

Fanii s-au declarat îngrijorați după ce au văzut că lui Bruce Willis părea să-i lipsească unul dintre dinții din față. Nu este clar de ce, și pare puțin probabil ca familia să dea explicații pe această temă, arată The Sun.

Actrița Rosario Dawson a comentat: „La mulți ani Bruce! Gânduri bune pentru tine și pentru familie”.

Bruce Willis suferă de demență frontotemporală, după cum a anunțat, într-o declarație oficială, chiar familia sa. Familia actorului anunțase inițial că starul din ”Die Hard” suferă de afazie, ulterior că acesta are demență frontotemporală.