Ce a spus Bunica Vanga despre fiecare zodie – Soartă norocoasă, concurenți și învinși – Iată care este destinul tău

Clarvazatoarea Vanga a impartit semnele zodiacului in doua categorii: unii sunt protejati de ingeri pe tot parcursul vietii, in timp ce altii sunt asupriti de soarta grea. In plus, clarvazatoarea a numit si zodiile care ar putea deveni concurenti pentru ea.

Semne ale zodiacului, pe care Bunica Vanga le-a numit norocoasele destinului

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Acest semn al zodiacului este considerat cel mai de incredere, increzator in sine si calm. Astrele ii sunt favorabile, nu sunt probleme in viata lui, iar acesta este meritul lui. Reprezentantii zodiei stiu ce vor sa obtina de la viata si isi urmeaza cu strictete scopul. Puterile superioare ii ajuta sa depaseasca dificultatile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt cel mai misterios semn. Acestia sunt oameni vulnerabili si incapatanati pe care astrele ii ajuta in orice efort. Dar daca nu le multumesc la momentul potrivit, s-ar putea sa nu aiba nimic.

Reprezentantii semnului trebuie sa invete sa aiba incredere in oameni, iar atunci vor fi si mai norocosi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt, de asemenea, in relatie buna cu astrele. Dar uneori egoismul lor depaseste ceea ce este permis. Bunica Vanga i-a sfatuit pe reprezentantii semnului sa-si dea jos „coroana” si sa inceapa sa acorde mai multa atentie oamenilor din jurul lor. Acest lucru ii va ajuta sa aiba mai mult succes.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii au o abilitate uimitoare – sa-i multumeasca pe altii. Datorita acestui fapt, reprezentantii zodiei pot realiza tot ceea ce isi doresc in viata lor. Printre altele, acestia sunt adevarati norocosi. Ei isi stabilesc adesea obiective dificile, dar circumstantele se dezvolta in asa fel incat tot ceea ce isi doresc sa ajunga foarte repede in mainile lor.

Semne zodiacale cu ghinion

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Reprezentantii acestui semn sunt prea dependenti de ceilalti. Le pasa ce cred altii despre ei. Cand se confrunta cu o alegere, ei vor prefera intotdeauna a doua. Pentru a deveni mai fericiti, reprezentantii zodiei trebuie sa invete sa refuze oamenii si sa inceteze sa isi asume responsabilitatea pentru ceilalti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Toate esecurile din viata Gemenilor apar din cauza complexelor lor. Trebuie sa fie mai indrazneti si mai calmi. Cand apare o problema, nu intrati in panica. Reprezentantii zodiei sunt mai predispusi la obiceiuri proaste decat oricine altcineva.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt prea emotionali si depresivi, asa ca se confrunta adesea cu diverse dificultati. Ei sunt acei scancitori, asta enerveaza Universul, asa ca problemele apar in mod regulat. Pentru a face viata mai buna, ei trebuie sa invete sa accepte mai usor orice esec.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Viata Capricornilor cu greu poate fi numita usoara, dar acestia vin cu multe probleme pentru ei insisi pentru a le demonstra celorlalti cat de grozavi sunt. Printre calitatile pozitive, se pot evidentia intentia si rezistenta.

Semne zodiacale care pot concura cu Bunica Vanga

In aceste semne ale zodiacului, clarvazatoarea a vazut un fel de suflet pereche. Reprezentantii lor au toate sansele de a dezvolta abilitati psihice si de a concura cu ea.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii sunt putin ciudati, dar atragatori. Daca vor, pot descoperi darul previziunii. Chiar daca nu acorda nicio atentie practicilor, darul lor va fi tot timpul cu ei. Oamenii nascuti sub acest semn vad adesea vise profetice.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Vanga a numit Fecioara un semn talentat, deoarece pot simti oamenii si le pot oferi sfaturi utile. Toti ceilalti ar trebui sa-i asculte cuvintele. Fecioarele au o privire ciudata, asa ca nu ar trebui sa le jignesti, altfel vor zbura multe necazuri ca raspuns.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii au abilitati supranaturale bine dezvoltate inca din copilarie. Ei pot doar sa-si accepte darul si atunci vor putea sa vada viitorul, precum si sa-i ajute pe altii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt intentionati si pasionati, obtin tot ce isi doresc de la viata. Toate succesele vin in viata lor datorita unui subconstient puternic. Trebuie doar sa-si imagineze ceva, asa cum il inteleg imediat.