Theo Rose și Anghel Damian, păcăliți de medicul care le-a monitorizat sarcina. Cei doi părinți erau siguri că au băiat: „Este clar ce se întâmplă”

Theo Rose și Anghel Damian sunt parcă din ce în ce mai fericiți, după veste că vor deveni părinți. Artista nu mai are mult până să îl aducă pe micuțul lor băiețel pe lume, și iată că, nerăbdătoare, cântăreața face din ce în ce mai multe dezvăluiri din timpul sarcinii. Așa a făcut și de această dată când, vedeta a decisă le povestească urmăritorilor ei de pe Instagram peripeția de care a avut parte înainte să afle sexul bebelușului. Theo Rose și Anghel Damian au fost păcăliți de medicul care le-a monitorizat sarcina.

Theo Rose a decisă le povestească urmăritorilor de pe Instagram peripeția de care a avut parte înainte să afle sexul bebelușului. Atât ea, cât și Anghel Damian au fost păcăliți de medicul care le-a monitorizat sarcina.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Chiar dacă este mai tot timpul prinsă cu repetițiile și concertele pe care aceasta le susține, cântăreața își face timp și pentru discuțiile cu fanii, care au loc pe rețelele sociale.

Așa a fcaut și de această dată când, vedeta din showbiz-ul românesc a lansat o secțiune de întrebări și răspunsuri, asta ca fanii să mai afle informații din sarcina pe care o are.

De această dată, Theo Rose a ales să le povestească urmăritorilor de pe Instagram cum a fost păcălită de medicul care îi monitorizează sarcina.

“M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta. Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat.

Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești. În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță, eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales.

Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha.”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

În urmă cu puțin timp, Theo Rose a avut parte de o mică răutate din partea urmăritorilor din mediul online. În timp ce un fan s-a arătat indignat de numele pe care cântăreața l-a ales băiețelului ei, Theo Rose a venit și cu explicația.

Ea a susținut că a ales acest apelativ tocmai pentru că Sasha înseamnă în rusă Alexandru sau Alexandra.

„Nu mă mai supăr, promit că nu mă mai supăr. Îți dau o explicație. Sasha e nume rusesc, eu, sper să nu mă judecați, am gândit cu sufletul de mamă. M-am gândit dacă Doamne ferește ne invadează rușii, copilul meu când o fi să pară de al lor, să-l lase în pace, să îl cruțe. Suflet de mamă. Și în rusă Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra. Deci vezi că nici nu știi cum o cheamă pe cățeaua ta, o cheamă Alexandra, nu o mai striga așa, Sasha. Sau mă rog, dacă vrei să treacă și ea de invazia rusă, foarte bine, te înțeleg, ai și tu suflet de mamă.”, a mai povestit Theo Rose pe pagina sa de Instagram.