Fiecare Zodie are 2 Îngeri Protectori – Iată care sunt Îngerii Protectori pentru fiecare zodie

Îngerii sunt mesagerii Raiului care ne protejează de rele și de boli. Fiecare dintre noi avem un înger care ne păzește ca un asistent invizibil încă de la naștere. Unele persoane sunt sceptice atunci când vine vorba despre aceste ființe divine, dar cu toții credem în ceva care ne protejează de rău.

Îngerii ne ghidează în viață conform semnului nostru zodiacal. Fiecare semn zodiacal are doi îngeri protectori. Unul dintre îngeri ne ajută să ne înțelegem aspectele pozitive , iar celălalt aduce balanța în viața noastră.

Berbec

Îngerul Creației

Acest înger protejează berbecul de decizii nepotrivite. El ne ajută să înțelegem toate aspirațiile într-un fel pozitiv. Îngerul creației împinge berbecul să acționeze și să dăruiască putere emoțională și psihică. Dacă berbecul vine cu o idee, îngerul său îi va dărui energia și motivația necesară implementării proiectului. Cel de-al doilea înger al berbecului, opusul primului- Îngerul iubirii. El conduce impulsurile de putere si-l protejează de fapte nesăbuite.

Taur

Îngerul Trinității

Îngerul Trinității dăruiește taurului devotamentul și moderația. Darul care a fost dat încă de la naștere este determinarea. Mulțumește-i pentru protecția lui, astfel poți transforma orice capriciu al destinului și poți duce toate afacerile până la capăt. Îngerul opus- Îngerul Reîncarnării te va sprijini atunci când te vei confrunta cu schimbări majore ale vieții și îți va oferi un pic de dragoste.

Gemeni

Îngerul Comunicării

Acest înger îți oferă abilitatea să găsești cuvintele potrivite în momentul potrivit. Oferă protecție și înțelegere, te ajută să te adaptezi în orice situație în care este pus. Mulțumește acestui înger, astfel vei rămâne deschis și pozitiv. Îngerul opus- Îngerul Fericirii (Săgetător) te va proteja de tristețe, îți va aduce stabilitatea în dragoste și te va ajuta să scapi de indecizii.

Rac

Îngerul Abundenței

Racul se afla sub auspiciile îngerului abundenței care îi oferă o sensibilitate puternică și un caracter pacifist. El ajută reprezentanții acestui semn zodiacal să învețe din experiență. De asemenea, energia acestui înger dă pace interioară, scutindu-vă de stresul problemelor de zi cu zi. Îngerul opus- Îngerul Păcii vă va ajuta să faceți fața singurătății si să vă protejați împotriva efectelor negative ale izolării îndelungate. Chemând acest înger, vă veți simți în siguranță și veți putea rezolva orice problemă.

Leu

Îngerul Forței Pământului

Protectorul vostru vă oferă putere și fiabilitate, strălucind printre celelalte semne zodiacale. Mai mult, vă sunt oferite 3 daruri: dăruire, curaj și optimism. Datorită acestor talente puteți trăi o viață interesantă, plină de surprize. Acest înger mai oferă încredere și carismă. Îngerul opus- Îngerul libertății vă va ajuta în momentul în care vreți să vă retrageți sau în momente în care sunteți dezinteresați.

Fecioară

Îngerul Vindecării

Acest înger oferă posibilitatea de a menține atât ordinea externă, cât și cea internă. Acesta oferă 3 daruri: înțelepciune, vigilentă și o minte practică. De aceea sunteți întotdeauna calm, optimist și capabil să vă mențineți punctul de vedere cu fermitate. Îngerul opus- Îngerul visului te va proteja de un complex de inferioritate și te va învăța să fii flexibil în judecată.

Balanță

Îngerul Iubirii Cerești

Acest înger oferă dragoste și imaginație de neegalat. Vă dă posibilitatea de a coexista cu ceilalți în mod pașnic și armonios. Această făptură vă oferă un excepțional spirit al justiției. Îngerul opus- Îngerul Creației vă protejează de anxietate și vă va ajuta să faceți față unei situații dificile.

Scorpion

Îngerul Reîncarnării

Acest înger vă oferă un caracter puternic, ferm și un curaj extraordinar. Sunteți înzestrați cu calități precum maturitate intelectuală, romantism, viabilitate și loialitate. Îngerul opus- Îngerul Treimii vă va aduce răbdare și stabilitate emoțională în relațiile interpersonale. El vă va ajuta în momentele în care aveți nevoie de credință și de stabilitate.

Săgetător

Îngerul Fericirii

Acest înger vă dă dorința de cunoaștere a lumii și a diferitelor culturi. Oferă 3 calități: buna dispoziție, respect pentru reguli și dorința de a învăța. De asemenea, vă ajută să rămâneți cinstiți și sinceri în orice situație. Îngerul opus- Îngerul Comunicării ajută la depășirea tendinței de vanitate, dă putere și sprijină toate proiectele tale.

Capricorn

Îngerul Muncii

Îngerul opus- Îngerul Abundenței vă ajută să vă luptați cu neîncrederea și adâncirea sentimentelor. Acest înger îți crește puterea fizică și spirituală. Prezența lui te ajută să te concentrezi mai bine pe cunoaștere și pe activitatea mentală. De asemenea, vă oferă puterea la momentul potrivit.

Vărsător

Îngerul libertății

Acest înger vă oferă creativitate. Datorită lui, vărsătorii devin parteneri buni și prieteni sinceri.
El te îndrumă să înveți și să îți lărgești cunoștințele, făcând vărsătorii cele mai inteligente semne zodiacale. Îngerul opus- Îngerul Forței Pământului vă ajută să depășiți crizele și să transformați ideile în realizări vizibile.

Pești

Îngerul Milostiv

Acest înger oferă dragoste și milă. El vă oferă o intuiție clară și posibilitatea de a vă apropia de Dumnezeu, de asemenea, oferă peștilor capacitatea de clarvăzători. Îngerul opus- Îngerul Vindecării vă oferă puterea necesară cu care să confruntați orice obstacole și puterea de a depăși toate probleme care apar în calea voastră. El oferă optimism și siguranță.