Amalia Ceterașu, primele declarații după ce a născut gemeni. Ce mesaj emoționant a postat soția artistului: “Au venit doi în loc de două”

Amalia Ceterașu a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu puțin timp, iar soția lui o Vasilică Ceterașu a adus pe lume doi băieți perfecți sănătoși. Amalia Ceterașu a transmis un mesaj emoționant imediat după naștere și a postat o fotografie emoționantă cu micuții ei.

Este o zi specială pentru Amalia Ceterașu și soțul ei, asta pentru că cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Soția lui Vasilică Ceterașu se simte mai împlinită ca niciodată că a devenit mămică de gemeni.

Amalia Ceterașu, primele declarații după ce a născut gemeni
Amalia Ceterașu a mărturisit că este zi de sărbătoare în familia ei, pentru că au venit pe lume cei doi băieți. Amalia Ceterașu a mărturisit că aștepta două fetițe, iar soția cântărețului alesese și numele, Amedeea și Gloria, dar a avut parte de o surpriză la naștere atunci când a auzit că are băieți.

”Astăzi, 11.03.2023 este o zi de sărbătoare în familia noastră, pentru că astăzi au venit pe lume gemenii mei, băiețeii mei! Mulțumim lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare! P.S.: Noi le așteptam pe Amedeea și pe Gloria, dar se pare ca au venit doi în loc de două! Ne bucurăm enorm și ne dorim sa fie sănătoși!”, a scris Amalia Ceterașu pe contul ei personal de Instagram.

Amalia Ceterașu credea că va avea fetițe
Amalia Ceterașu și soțul ei n-au vrut sa afle sexul gemenilor, însă soția cântărețului susține că nu a mai rezistat, astfel că probabilitatea era de 80% că va avea fete, însă la naștere a avut parte de o surpriză, iar acum se bucură de doi băieți minunați.

”Eu sincer nu mai rezist, chiar am anunțat-o și pe doamna doctor, soțul nu a vrut să știe dar mi-a zis că 80% ar fi fete. Având în vedere că eu sunt foarte slăbuță și îngustă la bazin și de fiecare dată stau cu spatele, nu stau în poziția corectă, nu reușește să vadă.

Și noi suntem foarte curioși și chiar din familie mă întreabă că de ce nu spun, dar le-am spus că 80% ar fi, fetițe, 100% mi-a zis doamna doctor că până nu nasc nu are cum să-mi spună. Eu mai pot un pic, acum mi-a recomandat repaus total, nici ce făceam până acum să nu mai fac, să stau mai mult în pat, să mă relaxez, ca să nu se rupă membrana, să trebuiască să nasc.”, a mărturisit Amalia Ceterașu, în exclusivitate, la Antena Stars.