Geanina din „Las Fierbinți” s-a căsătorit cu un milionar austriac

Este motiv de sărbătoare în familia serialului „Las Fierbinți” de la PRO TV. Actrița Anca Dumitra, cea care joacă rolul Geaninei, a spus „DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment.

În spațiul public, Anca Dumitru nu povestește foarte multe lucruri despre viața sa privată. Actrița din „Las Fierbinți” a lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că este fericită și are o relație bună cu iubitul ei, însă nu a vorbit niciodată despre planurile de căsătorie.

Geanina din Las Fierbinți, în fața ofițerului de stare civilă
Zilele trecute, actrița și-a surprins însă fanii cu câteva imagini, surprinse în timpul celui mai fericit eveniment din viața ei. Anca Dumitra a postat pe InstStory mai multe fotografii în care apare extrem de fericită alături de soțul ei și câțiva invitați.

Într-o rochie de culoare roșie, cu mâneci lungi, și un ruj de aceeași culoare, actrița a atras toate privirile asupra ei la evenimentul în care a fost protagonistă. Anca Dumitra a fost cu zâmbetul pe buze tot timpul, iar frumoasa actrița a radiat de fericire.

‘’Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult’’, mărturisea Anca Dumitra în vara acestui an, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Cine este soțul Ancăi Dumitra
Cel care i-a furat inima actriței din Las Fierbinți este nimeni altul decât austriacul Manfred Spendier. El este şeful Titan Machinery România. Soțul Ancăi Dumitra are 41 de ani, s-a născut în Austria, dar trăieşte de peste 12 ani în România şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

 

„Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară. Cel mai mult mi-a plăcut că aici există mai multă libertate şi ai posibilitatea să dezvolţi, dacă doreşti”, spunea el într-un interviu pentru revista-ferma.ro.