Horoscop zilnic: luni, 13 martie 2023. Zi cu ghinion pentru Pești

Horoscop zilnic: ziua de luni, 13 martie 2023 se anunță a fi una cu ghinion pentru Pești. Află cum începe săptămâna din punct de vedere astrologic.

Horoscopul zilei de luni, 13 martie 2023, îi pune în dificultate pe cei născuți în zodia Pești. Și Taurii încep săptămâna cu niște preocupări în plus, doar că în cazul lor lucrurile se vor rezolva mai repede.

Horoscop pentru luni, 13 martie 2023: Berbecii una spun și alta fac
Berbecii au un debut al săptămânii plin de contradicții. Una spun și alta fac, iar asta poate fi observat destul de ușor de cei din jur. Tocmai de aceea, nativii de foc s-ar putea să fie trași de mânecuță când le e lumea mai dragă.

Taurii se trezesc cu noi sarcini în brațe. Abili și ageri de fel, vor prinde ”șmecheria” și le vor dovedi celorlalți că au capacitatea de a face față oricărei provocări.

Pentru Gemeni, ziua de luni, 13 martie, aduce un plus de bunăstare fix de unde nu se așteaptă. Sunt preocupați de anumite chestiuni legate de acte. În dimineața zilei de luni se pot confrunta cu drumurile încurcate ale birocrației.

Racii sunt mai stăpâni pe forțele lor, mai dornici să facă doar ce le place. Asta nu înseamnă că vor trăi într-o bulă și vor ignora complet realitatea de la locul de muncă. Vor aborda nițel diferit totul, astfel încât să nu se mai streseze.

Leii au avantajul de a nimeri în conjuncturi favorabile, care le aduc niște bani frumoși. Se asociază cu oamenii potriviți și reușesc să iasă în lumină, să se diferențieze de ceilalți.

Fecioarele simt nevoia de odihnă, de relaxare, mai mult ca oricând. Ziua de luni pune accentul pe lucrurile pe care le-au tot amânat pentru binele lor. Încep un nou stil de viață.

Capricornii au o perioadă excelentă, Peștii sunt urmăriți de ghinioane
Balanțele au darul de a ghici ce e în mintea celorlalți. Capacitatea lor de a intui acțiunile prietenilor îi va speria puțin pe oamenii dragi. Sfaturile lor sunt, însă, de neprețuit!

Scorpionii dau multe telefoane să rezolve niște probleme cu un colet pierdut! Cei care vor să facă achiziții la început de săptămână ar trebui să se gândească de două ori înainte.

Săgetătorii sunt frământați de situația prin care trece o persoană apropiată. Vor să dea tot ce au mai bun ca să nu dezamăgească și tocmai de aceea s-ar putea să fie mai vocali și mai insistenți.

Capricornii au o perioadă destul de bună în carieră. Proiectele lor prind contur și sunt mândri de tot ce au realizat până acum. Încep să se vadă rezultatele.

Vărsătorii devin melancolici la început de săptămână. Gândurile îi poartă undeva în copilărie pentru a găsi niște răspunsuri arzătoare. Peștii au o zi de ghinion. Luni, 13, este pentru ei o zi în care nimic nu le va ieși din prima. Au multe bătăi de cap atât acasă, cât și la muncă.