Iată zodiile îngerilor cu chip de om – Săgetător, Rac, Gemeni

Aceste trei zodii de femei sunt îngerii lui Dumnezeu. Au cele mai bune calități și sunt foarte bune la suflet, par deprinse dintr-o lume ireală.

1. Săgetător

Toate femeile născute în perioada 22 noiembrie și 21 decembrie, sub semnul Săgetătorului, sunt printre cele care se apropie cel mai mult de perfecțiune. În primele două decenii de viață, femeia Săgetător este extrem de expansivă, de neliniștită, scrie kfetele.ro. Apoi se calmează ușor-ușor și devine una dintre cele mai blânde femei.

Nu-și pierde independența și optimismul, încă capătă o înțelepciune aparte care o transformă într-un înger pe pământ. Dacă cineva vine și cere ajutorul lor, nu va fi dezamăgit niciodată. Femeia Săgetător este mereu dispusă să ofere ajutor necondiționat.

2. Rac

Un alt înger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajmă trebuie neapărat să caute una. Are o inimă de aur și e tot ceea ce ți-ai putea dori vreodată de la o femeie. Este acea mamă grijulie, mereu atentă, acea gospodină perfectă pe care orice bărbat și-ar dori-o de soție, acea amantă pasională care știe să asmută simțurile.

Ne putem baza oricând pe nativa acestui semn zodiacal deoarece știm că se ține de cuvânt, chiar și atunci când situațiile nu par să-i permită. Femeia Rac nu uită niciodată nimic, amintindu-și aniversările și zilele de naștere ale tuturor persoanelor pe care le cunoaște. La fel, îi ține minte și pe cei care o ajută la greu și își va materializa recunoștința față de ei.

3. Gemeni

Un alt înger cu chip de om este femeia Gemeni. Este distractivă, isteață, iubitoare și veșnic curioasă. Nu e neapărat cea mai blândă cu putință, dar este mereu acolo când ai nevoie, gata să-ți sară în ajutor.

Unele persoane iubesc din tot sufletul și dau totul pentru partenerul de viață, precum este cazul și acestei zodii. Astrele ne dezvăluie care este zodia care lasă mari amprente asupra fiecărei persoane pe care o întâlnesc și pe care nu o vei uita niciodată, pentru că te va iubi cum nu o va mai face nimeni altcineva.

Acest semn zodiacal este singurul din zodiac care nu este reprezentat de o ființă. Înseamnă echilibru, ordine și egalitate și astfel, acești nativi iubesc ca nici o altă zodie.