Neti Sandu, horoscop pana pe 19 martie 2023. Incep schimbari incredibile pentru zodii.

Horoscop pana pe 19 martie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale entru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec
Aveti energie, idei, oameni pe care sa-i rugati sa va ajute, daca e cazul si multe lucruri se pot rezolva cu mult succes, ca aveti reteta succesului.

Taur
Voua vi se promite o afacere banoasa si nu o sa lasati si sa va scape o asemenea ocazie ca aveti nevoie de un supliment financiar pentru casa, pentru familie.

Gemeni
O sa va bucurati de sosirea cuiva, or sa vina si vestile bune, semnaturi din partea autoritatilor si bani, c-or mai fi niste semne de recuperate

Rac
Sunt niste oameni care vor sa lucrati impreuna si sa va uniti fortele, talentul, creativitatea ca sa iasa ceva de calitate extra.

Leu
Se poate sa primiti ok-ul pentru un job, sau pentru o functie, munca voastra o sa fie, in sfarsit apreciata si o sa aveti o stare de spirit mult mai buna.

Fecioara
E posibil sa vi se propuna altceva de lucru, pe bani mai multi si poate vor mai fi si alte avantaje si o sa va duceti, daca nu va mai leaga nimic de actualul serviciu.

Balanta
E cineva care asteapta un raspuns de la voi si o sa va decideti daca veti lucra impreuna sau va e bine la actualul serviciu si nu plecati nicaieri

Scorpion
O promisiune de job, poate fi si o afacere particulara si o sa va intereseze ce si cum, ca vreti sa mai castigati niste bani in plus.

Sagetator
Apare cineva care va poate face viata si mai frumoasa si sa va intelegeti de minune – sa urmeze o perioada de buna convietuire, daca n-aveti pe nimeni.

Capricorn
O sa investiti niste bani in casa si o sa puneti deoparte ceva si ca sa dati o fuga in weekend la aer sa va eliberati de stres, sa va revigorati.

Varsator
Se poate sa aveti succes la scoala, la examene, la interviuri, sunteti mai comunicativi in perioada asta si o sa va faceti usor intelesi, apreciati.

Pesti
Vin ceva bani de la serviciu si se poate sa fie si un castig lunar, sa vi se mareasca salariul, ca ati reusit sa-i convingeti pe sefi ca va faceti treaba ca lumea.