Cum vrea Tavi Clonda să ajungă milionar în euro. Soțul Gabrielei Cristea și-a dezvăluit planul. „Îți mai rămân bani, mai faci ceva cu ei” EXCLUSIV

Gabriela Cristea și soțul ei și-au proiectat casa în care locuiesc în Corbeanca, conform dorințelor fiecăruia, cu mult înainte de a se căsători.

Deși între timp au devenit părinți și au două fete, soții Clonda au constatat că vila e mult prea mare pentru nevoile lor și li s-ar potrivi un cămin conjugal mai mic.

Partenerul de viață al vedetei TV a dezvăluit, pentru Impact.ro, planul de a finaliza casa și de a o vinde, mai ales că prețurile au crescut în zona lor, Clonda estimând valoarea imobilului la un milion de euro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda iau în calcul să-și schimbe căminul conjugal, însă acest lucru depinde de mai mulți factori: finalizarea lucrărilor la casa existență, găsirea unui cumpărător, dar și a unui teren, tot în zonă, pe care ei să construiască o casă mai mică.

Actualul cămin conjugal, consideră artistul, este potrivit pentru o familie mult mai numeroasă decât a lor.

„Toată lumea caută în zona asta a noastră acum că s-a dezvoltat deja foarte mult. Noi vrem tot aici, dar în altă casă, să o facem un pic mai mică. A noastră este foarte mare! Suntem 4 membri, dar are 700 mp, casa e pentru 12 membri.

Avem 6 băi, când o să o facem pe aceea de afară, vor fi 7”, a spus, pentru Impact.ro, Tavi Clonda despre spațiul generos pe care îl au în prezent la dispoziție.

Tavi Clonda: „Dacă primești suma corectă, e ok după aceea să investești”

Planul de a-și schimba domiciliul a apărut și ca urmare a evoluției pieței imobiliare, iar artistului îi surâde ideea de a rămâne o parte din bani în bugetul familiei în urma posibilei tranzacții imobiliare.

„A fost o idee, pentru că prețurile au crescut, cresc și îți dai seama dacă primești suma corectă, e ok după aceea să investești să îți faci altă casă, un pic mai mică, îți mai rămân bani, mai faci ceva cu ei.

Asta era doar o idee, să vedem.

Pe la un milion de euro ar ajunge ca evaluare casa noastră, cu tot ce mai avem noi de făcut aici, ca să fie terminată. Am amenajat doar sala de sport, biliardul, studioul meu mai sunt de făcut. Dar când ar fi gata, probabil că pe acolo ar ajunge.

Planul ar fi în primăvara asta să o termin în proporție de 95 la sută”, a declarat, pentru Impact.ro, Tavi Clonda.