Cristina Demetrescu anunță ce zodii vor triumfa în martie 2023. Provocări pentru 5 nativi

Zodiile care vor triumfa în martie 2023 au fost anunțate de Cristina Demetrescu. Unii nativi vor avea parte de mari provocări.

Astrologul Cristina Demetrescu a anunțat care sunt zodiile care vor triumfa în martie 2023, dar și pe cele care vor avea parte de diverse provocări. Mai mulți nativi vor învăța lecții importante în perioada următoare.

Zodiile care vor triumfa în martie 2023, anunțate de Cristina Demetrescu
Berbec
Acești nativi sunt îndemnați să iubească necondiționat, să nu se răzbune pe partener și să nu aibă orgolii. De asemenea, cei care au copii ar trebui să-i lase pe aceștia să aleagă propriul drum, fără a le condiționa drumul în viață. Ar putea avea probleme de sănătate și pot apărea dușmănii.

Taur
Taurii vor avea parte de provocări în planul familiei și al patrimoniului. Pot apărea certuri și discuții în legătură cu moșteniri, averi și casă, mai ales că acești nativi au tendința de a subestima meritele altora și le supraestimează pe ale lor. S-ar putea termina niște relații, însă vor simți că sunt trădați.

Gemeni
Pot apărea discuții în familie, în special în relațiile cu frații și surorile pentru acești nativi. Își asumă niște roluri de conducere și sunt nevoiți să-și sacrifice timp pentru a rezolva niște probleme. De asemenea, astrologul anunță posibilitatea de a apărea probleme de neasumare a paternității.

Rac
Subiectul banilor ar putea fi unul sensibil pentru acești nativi și pot apărea discuții din cauza acestui aspect. Tensiunile vor apărea în familie, cu partenerul de viață. În plus, Racul este tentat să-și cheltuie banii pe diverse lucruri și ar trebui să facă ceva în legătură cu această problemă. Pot învăța mai mult în viitorul apropiat. Ar trebui să privească lucrurile din perspectiva spiritualității dacă vor să le meargă bine. Se vor îndrepta mai mult spre credință.

Leu
Leii ar putea duce la extrem anumite supărări și pot ajunge să tragă niște concluzii “ipocrite”, după cum a precizat Cristina Demetrescu, potrivit antena3.ro. Ar fi bine să vadă dacă nu chiar și ei au greșit. Vor avea probleme în plan financiar și ar trebui să evite să le ofere bani celor care nu sunt de încredere. Totodată, e bine să nu-și facă datorii dacă nu le pot achita.

Fecioară
Pot apărea gânduri toxice pentru Fecioare și s-ar putea chiar să ajungă să aibă dorința de răzbunare, mai ales atunci când nu se pot exprima direct. Pot să facă lucruri greșite față de alte persoane de care sunt deranjate, dar ar fi mai bine să le confrunte în mod direct. Pot apărea probleme și în relația conjugală și chiar să se ajungă la despărțire.

Balanță
Balanțele au parte de provocări mai mult în cercul de prieteni. Orgoliul lor este hrănit de alte persoane și acestea le pot împinge să facă acțiuni chiar “meschine”, a mai precizat astrologul. Nu trebuie să aibă încredere în astfel de persoane. De altfel, trebuie să fie atenți la cercul de prieteni și la triunghiurile amoroase. Smerenia acestor nativi vine din muncă, în general mai grea.

Scorpion
Scorpionii au probleme cu ego-ul în plan profesional și au impresia că pot face orice doar pentru că au o anumită funcție. Ar trebui să fie atenți la deciziile pe care le iau și să facă diplomat anumite lucruri, inclusiv dacă au de concediat pe cineva. În același timp, nu trebuie să încalce legea. Pentru acești nativi, smerenia vine prin sentimente și prin iubire. Ei vor să controleze, dar nu pot face acest lucru atunci când vine vorba de dragoste.

Săgetător
Săgetătorii au o dorință exagerată de a le insufla altora credințele lor și nu ar trebui să dacă acest lucru. Pentru ei, smerenia vine din sectorul casei și al familiei, precum și din anumite constrângeri familiale, iertări, împăcări și toleranță.

Capricorn
Pentru Capricorni apar provocări în plan financiar pentru că, atunci când dau de bani, se schimbă foarte mult și ajung să nu mai fie recunoscuți de ceilalți. Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, smerenia vine pentru ei din relația cu frații și surorile. S-ar putea să fie nevoiți să ajute pe cineva sau să comunice mai mult cu apropiații, să dea dovadă de mai multă înțelegere cu aceștia. Au foarte mult de suferit atunci când depind de alții.

Vărsător
Pentru Vărsători vor apărea provocări în relația amoroasă. Pot să apară schimbări subite de comportament ale partenerului, iar ei să fie provocați. Poate fi un conflict și există riscul de a se ajunge la un proces. Smerenia vine din anumite probleme financiare.

Pești
Pentru Pești apar provocări în planul relațiilor de la locul de muncă, acolo unde nu știu să facă un anumit lucru și mai mult încurcă. Acești nativi trebuie să accepte lecțiile pentru următorii trei ani exact așa cum vin și să caute soluții de credință și spirituale pentru a rezolva niște probleme. Vor avea parte de tot felul de încercări.