Un copil de 3 ani a murit în spital, după ce a fost diagnosticat cu roşu în gât, în Tecuci: „Îmi spune că e normal să reacționeze așa”

Un copilaș de 3 ani din Tecuci a murit în spital, după ce fusese diagnosticat cu faringo-amigdalită. Înainte de a fi transferat în Galați, micuțul a pierdut lupta cu viața. Familia îndurerată acuză conducerea spitalului de moartea lui Matei.

Matei, un copilaș în vârstă de 3 anișori din Tecuci, a murit în spital, după ce a fost diagnosticat cu roșu în gât. Micuțul s-a stins din viață după 24 de ore de la consultații.

Un copil de 3 ani a murit în spital, după ce a fost diagnosticat cu roşu în gât,
Îndurerată, mama copilașului îi acuză pe medici.

Pe de altă parte, conducerea spitalului în care a decedat micuțul susține că este vina familiei pentru că a refuzat prima oară internarea. Matei primise diagnosticul de faringo-amigdalită, dar se simțea din ce în ce mai rău, potrivit Observatornews.ro

„Când doamna doctor, dacă o putem numi așa, s-a văzut depășită de situație și că totul este foarte grav, a zis: trebuie dus de urgență la Galați.

Dar abia atunci? Eu trag semnale de la 11, 12, zic aici. Nu mă bagă nimeni în seamă, imi spune că e normal să reacționeze așa”, a mărturisit Diana Bejan, mama, potrivit Observatornews.ro

Micuțul se simțea din ce în ce mai rău

Potrivit celor spuse de conducerea spitalului, mama lui Matei ar fi plecat acasă pe semnătură, după ce a refuzat internarea copilașului. Pentru că începuse să se simtă rău, familia a revenit la spital.

Micuțul urma să fie transferat la un spital din Galați, dar a fost prea târziu, Matei a murit pe patul spitalului din Tecuci, iar nimeni nu a mai putut face ceva să-l salveze.