Rona Hartner a trait un adevarat cosmar. Cand credea ca s-a vindecat, boala a recidivat. Dupa o lupta grea, indragita actrita e bine. Ce a ajutat-o pe ea

Rona Hartner, indragita actrita, a trecut prin clipe cumplite, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Vedeta s-a vindecat, dar boala a recidivat. Din fericire, dupa ce a luptat din rasputeri, a reusit sa se vindece. Actrita a povestit cum a reusit sa invinga cumplita boala.

In anul 2019 a aflat ca boala a recidivat. Vedeta nu si-a pierdut speranta, s-a rugat mereu si se pare ca rugaciunile i-au fost ascultate de divinitate.

Cum a invins cancerul Rona Hartner.
Rona Hartner a primit diagnosticele de cancer la colon si cancer la ficat. Cand credea ca s-a vindecat, boala a recidivat. Actrita a trebuit sa treaca prin multe operatii, insa cu multe sperante in suflet. Dupa o lupta grea, celebra actrita s-a vindecat.

Experienta dureroasa prin care a trecut a schimbat viata actritei. Vedeta a devenit extrem de atenta, iar din 6 in 6 luni repeta analizele pentru a se asigura ca totul este bine.

“Nu mai este niciun semn ca ar mai fi celule canceroase, pot sa spun ca am fost vindecata. Am fost vindecata, a fost greu, a fost un an foarte greu pentru mine 2019, mi-am revenit in 2020, si in 2021 am fost iar pe scena.

Au fost niste ani foarte grei dar mi-am revenit. Cred ca vindecarea e completa”, a marturisit Rona Hartner, intr-un interviu pentru Ciao.

Rona Hartner, mesaj pentru toti cei ce se lupta cu cancerul
“Ii incurajez pe cei care ezita sa faca chimioterapie sa o faca totusi, sa ia tratamentele pe care doctorii le dau, sa nu inceapa cu sucuri de fructe si altele, cancerul e ditai boala. Sa nu le fie teama nici de cancer nici de nimic, ca Dumnezeu decide cat traim si cum traim, trebuie sa avem credinta, sa ascultam si de doctori”, a transmis Rona Hartner.