Horoscop rune 13-19 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste proastă pentru Balanțe și Vărsători

Horoscop rune 13-19 martie 2023: Mihai Voropchievici aduce o veste destul de proastă pentru Vărsători, Săgetători și Balanțe.

Horoscop rune 13-19 martie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Vărsătorii, perioadă grea
Nativii din zodia Berbec au o protecție divină. Sunt în grațiile Divinității și îi vor face ziditori. Se vor simți în siguranță. Vor fi protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. Nu trebuie să facă lucruri nevăzute și neștiute.

Taurii primesc un mesaj dublu: în primul rând, trebuie să se relaxeze. Să nu își facă griji și probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Persoanele pentru care își fac griji au o stare de sănătate bună. Doar că… aceste persoane așteaptă un mesaj de la ei, căci li s-a făcut dor de ei.

Pentru Gemeni, vine o săptămână fantastic de bună. Sunt pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Unde apare schimbarea, trebuie să meargă bine înainte.

Racii au parte de multă dragoste!
Pentru Rac, e o perioadă plină de dragoste. Vor avea parte de o dragoste nouă, ceva fierbinte, pasional. Asta e valabil pentru Răcușorii singuri, care n-au obligații față de un partener. Cei angajați într-o căsnicie să știe că dragostea lor îmbracă haine noi, de primăvară.

Nativii din Leu sunt în permanență în așteptarea unei atenții, unei flori. Cineva care se gândește intens la ei le vor trimite un cadou minunat, chiar dacă a trecut Mărțișorul și ziua de 8 Martie.

Fecioarele își doresc întotdeauna să se rezolve totul rapid. Pentru săptămâna 13-19 martie, sunt sfătuite. șoptit, să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Runa spune că surprizele plăcute sunt pentru cei ce știu să aștepte. Vi se pregătesc lucruri plăcute. Sunt și ele în grația norocului.

Balanțele, săptămână tumultuoasă
Balanțele au o săptămână mai tumultuoasă. Ei sunt sfătuiți să-și mobilizeze forțele. Să fie pregătiți să susțină o mică bătălie. Runa vine și le atenționează: nu e nevoie să facă scandal și gălăgie, să vorbească pe un ton ridicat.

Scorpionii primesc vești bune, la fel ca Leul. S-ar putea să primească un cadou surpriză ori o sumă importantă de bani. Vor primi exact ce le lipsește. Dacă le primesc pe amândouă, va fi și mai bine!

Săgetătorii au o săptămână nu grea, dar mai tumultuoasă prin multitudinea de mesaje cu care sunt bombardați. Fie că sunt scrise, verbale sau pe telefon, sfatul e că trebuie să recepționeze un mesaj extrem de important. Ei sunt, în general, comunicatori foarte buni.

Capricornii sunt atenționați că vor da lovitura. Dând lovitura, se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Încep să fie ceva mai favorizați de astre, mai ales pentru că sunt oameni harnici, muncitori și răbdători. Divinitatea a decis că e rândul lor să rezolve unele lucruri, că merită și ei ceva benefic.

Vărsătorii au o rună mai dificilă. Sunt încurajați să fie puternici, rezistenți, să aibă forță, tărie. Trebuie să treacă peste lucruri nu tocmai benefice. Vin zile în care forța lor de a suporta niște lucruri cu efectiv negativ îi vor face să își piardă cumpătul.

Peștii sunt pe punctul a de a se muta din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă, fie legată de cămin, fie de spațiul în care muncesc.