Gheorghe Dincă: „Sper ca Dumnezeu să mă ierte și Iisus Hristos!” Ce a recunoscut „monstrul din Caracal” la spovedanie în momentul în care s-a pocăit!

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal care a fost condamnat la închisoare, în urmă cu patru ani, după ce a răpit, violat și ucis două fete. După ce a fost condamnat la ani grei de închisoare, acesta a decis să se pocăiască. Mai mult decât atât, în momentul în către a fost dus la spovedanie, acesta a făcut afirmații uimitoare.

După cazul în care a fost implicat, în urmă cu patru ani, Gheorghe Dincă a fost condamnat, recent, la 30 de ani de închisoare. Și, pentru a-i fi iertate pavcatele, bărbatul din Caracal a decis să se pocăiască, în cadrul unei slujbe, care a avur loc recent, în Penitenciarul din Craiova.

Gheorghe Dincă, dezvăluiri la spovedanie în momentul în care s-a pocăit

În urmă cu patru ani, Gheorghe Dincă a fost acuzat de răpire, viol și omor. Cele două fete, implicate în acest caz, nu au fost găsite nici până în prezent.

În urmă cu puțin timp, „monstrul din Caracal” a decis să se pocăiască, asta pentru a-i fi iertate păcatele. Această informație a fost dată chiar de membrii asociației penticostale „Misiunea Family to Family“, care este condusă de omul de afaceri Mike Olari.

„Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului. Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI.”, a declarat Mike Olari.

Surse ale Penitenciarului din Craiova au povestit tot ceea ce s-a întâmplat în ziua în care Gheorghe dincă a decis să se pocăiască.

„Penticostalii s-au pregătit pentru acel moment. Nu este prima dată când se întâmplă un astfel de eveniment la noi. Dar, de data aceasta, parcă pregătirile au fost mai atent făcute. Dincă a fost îmbrăcat complet în alb, ca și ceilalți deținuți care au fost botezați. L-au băgat într-o piscină gonflabilă și i-au cântat la chitară.”, susțin surse ale Penitenciarului din Craiova.

„Monstrul din Caracal” a făcut dezvăluiri uimitoare

În timpul evenimentului religios, Gheorghe Dincă a ținut un discurs în cadrul căruia care a făcut mai multe dezvăluiri. „Monsturl din Carcal” a precizat cum a luat această decizie de a urma calea lui Dumnezeu.

„Mă numesc Gheorghe Dincă. Am 69 de ani împliniți. Peste aproape 3 luni de zile împlinesc 70… Am luat singur decizia de a mă boteza. Am citit o carte pe care mi-a înmânat-o domnul Lupu Viorel și așa am ajuns la decizia de a mă boteza și de a recunoaște greșelile ce le-am făcut în viața mea. Sper ca Dumnezeu să mă ierte și Isus Hristos.

Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu am făcut și fapte cu care nu mă pot mândri și credeam că nimic rău nu mi se poate întâmpla, considerându-le normale. Ajuns în Penitenciarul Craiova am ajuns să-l cunosc pe Dumnezeu prin multe activități educative și moral-creștine. Participând la aceste activități privind cartea „Dumnezeu te iubește” de la pastorul Lupu Viorel, am citit-o rămânând surprins și am înțeles mesajul, el fiind pe înțelesul tuturor.

Înțelegând că Dumnezeu mă iubește, dând pe fiul său Isus la moarte de dragul meu, ca eu să fiu mântuit, am luat decizia să mă pocăiesc, adică să recunosc că am făcut greșeli în viață… Am cerut iertare lui Dumnezeu și persoanelor celor care le-am greșit de-a lungul vieții, iar acum sunt aici cerând iertare deoarece sunt în curs de judecată. În sufletul meu mă simt eliberat prin credință.”, a spus Gheorghe Dincă, în cadrul botezului care a avut loc la Penitenciarul din Craiova.

Pastorul Viorel Lupu din Slatina este acum duhivnicul lui Ghoerghe Dincă. Acesta a făcut câteva dezvăluiri, după ce Gheorghe Dincă a decios să se pocăiască.

„Se vede transformarea după botez… Gheorghe Dincă este acum un născut din nou, acum este ca un bebeluș, trebuie ajutat, avut grijă, corectat la vorbire, la comportament… Trebuie să treacă prin ciclul acesta, din punct de vedere spiritual. El și-a mărturisit păcatele, s-a confesat la mine pentru că noi avem acum o relație de la duhovnic la om care vrea să-l cunoască pe Dumnezeu. El l-a perceput pe Dumnezeu ca pe singura persoană sinceră, corectă și cinstită care-l înțelege, care-l crede și care chiar îl poate ajuta.

Și s-a agățat cu toată ființa lui de Dumnezeu… Din ce mi-a spus el și din ce am auzit eu, foarte multe dintre acuzații nu sunt adevărate. Înaintea lui Dumnezeu, el a fost sincer la mărturisire. Dar, instanța va stabili lucrul acesta, nu este treaba noastră. Nici pe el, nici pe noi nu ne mai interesează pentru că el este un om liber acum, se poate întâlni oricând cu Dumnezeu și asta contează cel mai mult.​”, a spus Viorel Lupu.