Turte facute in tigaie cu usturoi si branza, nu o sa te mai opresti din mancat

Vrei sa mananci ceva si nu stii ce? Ce zici de incercarea retetei noastre pentru clatite cu usturoi umplute cu branza? Procedura este foarte simpla si veti finaliza prepararea in cateva minute.

Daca esti un iubitor al turtelor, atunci aceasta delicatesa este creata pentru tine. Puteti servi aceste clatite atat pentru pranz, cat si pentru cina.

Deci, pentru a incepe, trebuie sa spunem de ce avem nevoie. Prin urmare, pregatim urmatoarele ingrediente pentru acest fel de mancare:

300 g de faina simpla

50 ml ulei de floarea soarelui

100 ml apa

1 lingurita praf de copt

1 lingurita sare

200 g branza (de preferat afumata)

Usturoi pisat sau granule, ierburi

Mod de preparare:

Sa incepem prin a gasi un castron mare. Masuram cantitatea necesara de faina simpla si o turnam intr-un bol. Apoi adaugati praful de copt, o lingurita de sare, apa si amestecati toate aceste ingrediente impreuna si prelucrati pana cand se formeaza un aluat neted.

Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca o jumatate de ora la temperatura camerei. Intre timp, lasand aluatul sa se pregateasca, radeti cantitatea necesara de branza. Apoi ne impartim aluatul in mai multe parti. Intindeti fiecare bucata de aluat.

Se toarna ulei de floarea soarelui intr-o ceasca, la care adaugam usturoi zdrobit si ierburile noastre pregatite. Vom freca clatitele coapte cu acest amestec.

Presarati cu branza rasa. Incalziti tigaia si prajiti clatitele pregatite pe fiecare parte.

Speram ca ati reusit conform retetei noastre si cu siguranta ca nu le-ati copt pentru ultima data. Daca ti-a placut reteta, ne vom bucura daca o vei recomanda prietenilor tai sau o distribui pe retelele de socializare.