Horoscop turcesc – Află ce zodie ești și ce ți-a pregătit destinul

Oricât de mult am încerca să demonstrăm contrariul, se pare că horoscopul turcesc îți dezvăluie toate secretele despre ce fel de persoană ești. Ai curajul să afli?

Horoscopul turcesc nu ține cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei. Astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – zodie Tenegri
02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodie Umay
03, 08, 13, 18, 23, 28 – zodie Erlik
04, 09, 14, 19, 24, 29 – zodie Ay Dede
05, 10, 15, 20, 25, 30 – zodie Mergen

Descrierea fiecărei zodii:

Cei născuți în zodia Tenegri sunt persoane tare bătăioase. Nu știu ce-o concurența, nu știu ce înseamnă să pierzi. Sunt persoane inimoase și săritoare dar nu ajută pe oricine. Să câștigi încrederea unei persoane născute sub acest semn turcesc poate fi o chestiune de ani de zile.

Odată ce i-ai câștigat încrederea, poți spune că ai un prieten pentru eternitate.

Persoanele născute în zodia Umay sunt cele mai familiste din zodiac. Nu suportă ideea de a fi singure, vor să fie mereu înconjurate de oameni, fie că sunt rude sau prieteni. Au principii foarte bine înrădăcinate și preferă o viață modestă și aducătoare de fericire decât una îndestulătoare dar plină de neajunsuri sufletești. Acești nativi au capacitatea de a asculta și de a da sfaturi impresionante. Sunt foarte buni psihologi, însă nu și pentru ei.

Persoanele născute în zodia Erlik sunt misterioasele zodiacului. Au un magnetism aparte, o strălucire care reiese din simpla lor prezență. Aceste persoane reușesc să acapareze atenția tuturor fără să facă ceva deosebit. Sunt extrem de încrezătoare în forțele lor proprii.

Persoanele născute în zodia Ay Dede sunt visătoare și aventuriere. Nu sunt stabile absolut deloc, le place să experimenteze mereu lucruri noi, iar asta e valabil și în relațiile de prietenie / iubire. Acești nativi mai au ceva în plus: sunt oameni cu care și-ar dori oricine să pornească la drum. Urăsc trădarea și falsitatea, așa că nu este de mirare că-și atrag foarte multe antipatii, mai ales când spun ce au pe suflet.

În dragoste, dau totul și pot deveni extrem de suspicioși și de posesivi.

Persoanele născute în zodia Mergen sunt inteligenți și timizi, sunt calculații zodiacului. Pot duce la bun sfârșit strategii extrem de complicate și de complexe. De multe ori, sunt numite creierele multor acțiuni. Își dau și duhul atunci când trebuie să-și dovedească eficiența și nu suportă să li se pună limite din partea persoanelor care le sunt inferioare din punctul lor de vedere.

În dragoste, pot deveni extrem de posesivi, însă doar dacă au certitudinea că partenerul de viață e cam plimbăreț.