Cea mai mare durere a Doinei Teodoru: „Din cauza asta suntem judecați dur”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de multe momente speciale împreună. Ce spune iubita juratului de la Chefi la cuțite despre diferența de vârstă dintre ei. Ce a mărturisit concurenta de la America Express – Drumul Aurului.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au dovedit în cadrul emisiunii America Express că povestea lor de dragoste este una puternică. Juratul de la Chefi la cuțite pare mai fericit ca niciodată de când este într-o relație cu partenera lui.

Doina Teodoru, despre diferența de vârstă

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Doina Teodoru a mărturisit că între ea și alesul inimii ei, Cătălin Scărlătescu, este o diferență de vârstă de 17 ani. Partenera juratului de la Chefi la cuțite susține că ea și iubitul ei sunt cel mai des judecați din cauza vârstei.

Doina Teodoru a ținut să precizeze că astfel de lucruri se întâmplă din cauza faptului că mulți oameni cred că ar fi vorba de un interes la mijloc, totul din cauza mentalității care ar fi la noi în țară.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

A vrut sau nu actrița să renunțe la competiție

Cătălin Scărlătescu și iubita lui formează o echipă puternică la America Express. Doina Teodoru susține că nu a avut niciun moment în care să simtă să renunțe la marea competiție.

„Până acum nu am avut niciun moment (n.r. în care să vrea să renunțe la America Express)”, a adăugat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Dacă înainte era foarte discret atunci când venea vorba de viața lui amoroasă, Cătălin Scărlătescu pare mai împlinit ca niciodată atunci când este în preajma Doinei Teodoru.