Horoscop cu Neti Sandu. Se intoarce roata pentru trei zodii

Horoscop 11 martie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele.

Horoscop 11 martie 2023 – BERBEC
Poate va face cineva o surpriza si va invita la un concert sau la un tete a tete, ca are ceva important sa va spuna! Pare sa fie o zi speciala pentru voi.

Invitatiile curg, iar voi poate aveti, deja, un program, si oricum aveti de unde alege.

Aveti chef de distractie si o sa ii starniti si pe prieteni sa tina pasul cu voi, si o sa treceti in revista evenimentele momentului.

Horoscop 11 martie 2023 – TAUR
Pe voi va invita cineva la o aniversare, e un moment festiv care o sa va puna fata in fata cu oameni care v-au lipsit, si o sa consolidati relatiile.

Se poate sa primiti un cadou de la cineva drag, si o sa va straduiti sa-i intoarceti si voi gestul.

Apar niste urgente, posibil obligatii de familie, de care trebuie sa va achitati neaparat, ca sa se refaca echilibrul in familie.

Horoscop 11 martie 2023 – GEMENI
O sa va mobilizati, usor, s-o porniti in vilegiatura, sa le faceti o vizita unor rude sau prieteni, daca nu cumva o sa va duceti intr-o statiune turistica.

Voi pareti amatori de putina miscare, poate plecati intr-o excursie sau va duceti la o sala de sport, ca sa va dezmortiti.

E nevoie de prezenta voastra, de o idee, un sfat, care sa aduca o lumina in organizarea unui eveniment.

Horoscop 11 martie 2023 – RAC
Se poate sa primiti un mesaj, un telefon, despre o colaborare pe care ati putea-o avea cu cineva din strainatate si ramane sa stabiliti conditiile, si daca va incumetati.

Se poate sa va zgandare ceva la coarda sensibila, poate pentru ca exista unele tensiuni in relatia de cuplu. Eliminati-le!

Se poate sa primiti un accept, o sa aflati printr-un mail, o fi vreun job sau poate vi se ofera o functie sau un premiu.

Horoscop 11 martie 2023 – LEU
O noua dragoste la orizont pentru cei singuri, si o sa va umpleti frumos viata, poate va intemeiati o familie, si se vor schimba multe, in bine, in viata voastra.

Poate-i chemati pe niste prieteni pe la voi, si o sa puneti la cale o plecare in vacanta, si vreun eveniment care va avea loc in curand.

Poate ati gasit o destinatie de distractie, si o sa dati o fuga pana acolo. Poate e ziua cuiva de nastere.

Horoscop 11 martie 2023 – FECIOARA
Se poate sa va duceti in vizita la rude, c-aveti de zis un „La multi ani!”, „Casa de piatra!”, si o sa va incarcati, frumos, sufleteste, ca sa aveti chef de treaba.

Va invita cineva in oras si, daca n-aveti alt program, o sa iesiti la o plimbare, sa vedeti si alti prieteni, sa mai stati la povesti.

O sa dati refresh unor relatii care v-ar scoate din starea de inertie si v-ar remonta, asa, pe zi ce trece.

Horoscop 11 martie 2023 – BALANTA
O sa apara cineva care o sa se simta atasat de voi si o sa va conectati la energia acelei persoane, ca e o compatibilitate de care nu puteti face abstractie.

Poate intalniti in cercul de prieteni pe cineva care vine cu o sugestie de business si s-ar putea sa imbratisati ideea.

Voi o sa va bucurati de sosirea cuiva care a venit dupa o lunga absenta, si o sa va refaceti si voi sufleteste.

Horoscop 11 martie 2023 – SCORPION
Intrevedere cu cineva care vine cu vesti bune, va inspira sa intrati intr-o afacere, dar nu inainte de a culege niste informatii ca sa stiti cu cine va asociati.

Se poate sa aniversati cateva luni, sau ani de cand v-ati cunoscut si sa primiti si un cadou! Si sa-i faceti si voi ceva, cadou, partenerului.

Se iveste ocazia sa reparati o relatie care n-a mers si sa va bucurati de traiul armonios in doi.

Horoscop 11 martie 2023 – SAGETATOR
In orice moment poate sa va iasa in cale cineva care e pe aceeasi lungime de unda cu voi, si sa fie omul vietii voastre. Parol!

O sa redescoperiti o plecare de timp liber, un hobby, care o sa va redea prospectiunea, ca va ajunsese oboseala.

Va pregatiti de o noua etapa de viata, si o sa va orientati spre lucruri inedite, care sa va reprezinte.

Horoscop 11 martie 2023 – CAPRICORN
O sa va lasati ademeniti de grupul de prieteni, care vrea sa va implicati si voi in pregatirea unui eveniment care-o sa va puna in valoare, si o aveti parte de castiguri.

I-ati putea invita pe la voi pe cei care v-au reprosat c-a trecut prea mult timp de cand nu v-ati mai vazut.

Se poate sa functionati bine in formula de grup si sa deveniti o forta, si sigur ca va urma un succes.

Horoscop 11 martie 2023 – VARSATOR
O sa aveti un program incarcat, c-ati fost invitati in mai multe locuri si, fie va duceti peste tot, fie alegeti un eveniment festiv, la care stiti ca o sa intalniti oameni dragi.

Se poate sa va pice cu tronc si fluturasi la stomac o persoana din anturaj, si o sa va lasati purtati de val, daca nu aveti partener de viata.

O reuniune de grup. Sunt niste prieteni care vor sa sarbatoriti ceva si se poate chiar in grupul ala sa faceti cunostinta cu cineva nou-nout.

Horoscop 11 martie 2023 – PESTI
O sa aveti bani de buzunar sa iesiti cu ai vostri, sa va mai si relaxati, ca ati avut mult de lucru in ultima vreme si e momentul sa va recuperati.

Se pare ca o sa faceti cunostinta cu cineva care vi s-ar potrivi, ca fel de-a fi, si poate o sa formati un cuplu pe viata.

Se poate sa dati o fuga in alt oras, sa rezolvati niste treburi de serviciu, daca nu cumva or fi si personale.