Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu bani pentru trei zodii

Horoscop 10 martie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de weekend. Afla cum s-au aliniat astrele pentru zodia ta.

Horoscop 10 martie 2023 – BERBEC
Intrevedere cu cineva care vrea sa va propuna o afacere particulara si o sa va mobilizati sa puneti in functiune acel mecanism care sa faca lucrurile sa mearga – ceas.

Apare cineva pe la intrunirile cu grupul si poate o sa faceti cumva sa va puneti in valoare toate calitatile.

Aveti o energie debordanta. E un an special pentru voi si poate avea loc astazi marea intalnire cu destinul. Cineva seducator.

Horoscop 10 martie 2023 – TAUR
Or sa va reuseasca actiunile de grup, poate va uniti fortele ca sa atingeti un obiectiv care sa va puna intr-o lumina favorabila.

Inca va mai ganditi sa va intoarceti la o veche dragoste, sau sa pastrati amintirile frumoase si sa va vedeti de viata.

Inca mai sunt lucruri de perfectat la capitolul comunicare cu sefii. Trebuie facut cumva ca sa nu va taxeze sa va ia din bani daca nu lucrati contra cronometru.

Horoscop 10 martie 2023 – GEMENI
Sunteti in mare forma si o sa dati drumul proiectelor noi care or sa va tina in priza pe tot parcursul anului si-or sa v-aduca si bani.

Va invita cineva la un spectacol, sau e o zi de nastere, va fi o atmosfera festiva si toata lumea o sa se simta bine.

Sunt accente puternice in sfera parteneriala si trebuie mare atentie la felul in care va petreceti timpul cu partenerul de cuplu, ca s-ar putea sa se simta neglijat.

Horoscop 10 martie 2023 – RAC
V-ati putea duce in vizita la niste rude si sa mai ramaneti o zi, doua, mai ales daca ar fi o nunta, ori un botez la care sa chefuiti cateva zile la rand.

Vi se rasplateste o munca, rezultatele vorbesc de la sine si n-or sa aiba incotro sefii.

Aveti toate sansele sa capatati o functie. Ramane valabil pana in mai si daca aveti ocazia sa incercati ceva nou profesional, sa o faceti.

Horoscop 10 martie 2023 – LEU
Vin banii care au stat prin alte conturi si o sa va faceti socoteli sa stiti sigur ca v-ajung pentru cheltuielile lunare si ca sa mai faceti si doi pasi pe afara.

E cineva prin tara care v-asteapta sa le calcati pragul ca a trecut multa vreme de cand nu v-ati mai intalnit.

Poate ar trebui sa fiti ceva mai flexibili in relatia cu sefii, pentru ca de acolo pot veni o promovare, o recompensa si e bine sa profitati de ocazie.

Horoscop 10 martie 2023 – FECIOARA
Se pare ca vi se platesc niste ore suplimentare ori vi s-o fi marit salariul, o fi vreo prima, ori altceva compensatoriu si o sa fie un adevarat stimulent.

O sa dati de lume cooperanta si n-o sa va lasati pana n-o sa scapati de toate obligatiile ca poate nu va mai intalniti curand cu asemenea ajutor

O sa va bucurati de un anturaj tanar care va poate fi de folos. Anturajul asta are nevoie si de sfaturi de la voi si o sa fie o foarte buna colaborare.

Horoscop 10 martie 2023 – BALANTA
O sa va scoata cineva la o cafea si o sa se vada, clar, ca vrea sa vada gradul de compatibilitate dintre voi si sa se contureze o relatie.

Se poate sa vi se faca o surpriza placuta si o sa primiti un cadou, sau o invitatie intr-o excursie pe undeva.

Apare cineva care se arata interesat de persoana voastra si poate, cine stie, stiti la cafea si vedeti daca exista o chimie, o compatibilitate.

Horoscop 10 martie 2023 – SCORPION
O problema de suflet se cere – urgent – rezolvata ca sa va puteti continua relatia – iesiti la o discutie face to face ca sa-i cititi expresiile de pe chip.

O sa puneti in practica o idee mai veche si o sa va cultivati un talent, v-apucati de o activitate sportiva, poate.

In orice moment puteti da drumul unei afaceri, mai ales daca va bantuia o idee de genul asta si e bine sa pastrati ritmul, pentru ca de aici poate sa vina succesul.

Horoscop 10 martie 2023 – SAGETATOR
Sfera sentimentala e activata frumos si va puteti gasi perechea de suflet, ca or sa vi se intersecteaza drumurile pe la vreo sindrofie.

Grupul de prieteni va ia pe sus ca sa va distrati cu totii la un hotel, o cabana, sa respirati alt aer.

E cineva care ar vrea sa fiti impreuna, dar sunteti destul de ezitanti, dar poate ca stiti voi de ce. Inauntru, acolo lucrurile nu-s foarte clare. Nivelati terenul.

Horoscop 10 martie 2023 – CAPRICORN
O sa iesiti la socializare, mai luati in discutie si probleme de afaceri si v-alegeti si niste colaboratori pe masura, ca sa mearga treaba ca lumea.

Se poate sa va contacteze cineva pentru un job si sa va pregatiti de o noua experienta profesionala.

E multa munca, asa, ca de obicei, dar voi puteti face treaba frumoasa si in colectivitate, si individual.

Horoscop 10 martie 2023 – VARSATOR
Poate plecati cu grupul intr-o excursie, poate fi si un team building, sau un city break, cert e ca o sa faceti ceva sa va si destindeti.

Cineva la care visati de multa vreme va cauta si poate fi sansa voastra de a fi fericiti, c-aveti si voi nevoie de un suflet langa voi.

Sunt sanse de bani, poate nu cine stie ce, dar totusi poate sa fie o colaborare de pe urma careia sa luati bani.

Horoscop 10 martie 2023 – PESTI
Vi se implinesc niste asteptari si o sa primiti avize favorabile, o sa faceti progrese atat in plan profesional, la slujba, la scoala, cat si in plan personal. Apoi castiguri.

O sa recuperati acei bani pe care trebuia sa-i luati mai de mult si o sa aveti de cheltuiala, sa va puteti misca.

Sunteti intuitivi, stiti in ce directie s-o luati, stiti ce oameni sa va alegeti daca vreti sa faceti ceva bun si e bine sa puneti in practica ceea ce ganditi si simtiti.