O tânără însărcinată în 9 luni și bebelușul ei au murit, la spital. Alina s-a stins din viață chiar de Ziua Femeii, la 32 de ani

O tânără a fost adusă la Spitalul Județean Constanța în stare gravă. După mai multe investigații, medicii au aflat că fătul era deja mort și au încercat să o salveze, dar a fost prea târziu. Alina a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

În urmă cu o zi, o tânără gravidă a ajuns în stare gravă, la spital. Femeia era însărcinată în 9 luni și urma să aducă pe lume un copil sănătos.

La scurt timp după ce a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe, medicii au descoperit că fătul era deja mort și au încercat să o salveze pe femeie.

Alina și bebelușul ei au murit, la spital

Alina era căsătorită de 5 ani și urma să devină mamă peste câteva zile. Pe 7 martie, femeia a fost adusă în stare gravă, la spitalul din Constanța, unde medicii au aflat că fătul era deja decedat.

Ulterior, femeia a fost supusă unei intervenții, iar la scurt timp după operație, a fost transferată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Alina a făcut, din nou, stop cardio-respirator și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Familia este devastată de durere

Ziua în care Alina trebuia să aducă pe lume primul copil al său a lăsat multă durere în urmă. De Ziua Femeii, mama tinerei a postat un mesaj sfâșietor.

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta copilului meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, a scris mama Alinei, pe rețelele de socializare, potrivit Replica Online.

Imediat după ce a fost declarat decesul, oamenii legii s-au au fost sesizați și au deschis un dosar. Din primele informații, nu ar fi vorba de o moarte suspectă. În schimb, la necropsie s-a aflat că Alina suferea de anemie.

„La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 05.00, la unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.