Alin Oprea a pierdut procesul cu fosta soție și este obligat să plătească daune

Chiar dacă acum Alin Oprea și-a refăcut viața, după divorțul de Larisa Uță, fosta soție, cei doi pare că se rabzoiesc în continuare. Cu toate că i-a jurat iubire veșnica noii sale partenere, Medana, de această dată, Alin Oprea a mai avut de rezolvat un proces cu fosta femeie din viața sa. Fosta soție a artistului a câștigat procesul de defăimare împotriva acestuia. Ce a postat Larisa Uță pe internet.

Larisa Uță este fosta soție a artistului Alin Oprea. Aceasta a câștigat procesul de defăimare, dechis în instanță împotriva fostului partener.

Alin Oprea a pierdut procesul împotriva fostei soții

Alin Oprea și fosta lui soție, Larisa Uță, au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, însă, pare că cei doi se războiesc în continuare.

De această dată, a fost vorba de un proces pe care femeia l-a câștigat, în urmă cu puțin timp. Larisa Uță a declarat oficial, pe pagina sa de Facebook, că a ieșit învingătoare din procesul de defăimare deschis împotriva soțului ei.

„După trei ani de Hărțuire din partea fostului meu soț și a ziarelor din Romania a venit în sfârșit primăvara și în viața noastră. Am câștigat Procesul de calomnie și defăimare intentat de mine împotriva fostului meu soț.

Faptul că nu am răspuns niciodată atacurilor împotriva mea nu a fost din cauză că era adevărat, ci pentru că am considerat că este sub demnitatea mea să mă apar de așa ceva, am considerat că singura variantă prin care mă pot apăra este Instanța.

Vreau să îi mulțumesc prietenei și avocatei mele Laura de Alvare care a fost de la început alături de mine, pentru sfaturile, grija și profesionalismul desăvârșit.

Ceea ce am trăit în ultimii trei ani este un coșmar din care îmi doresc să mă trezesc în sfârșit. Am fost atacată în toate felurile posibile, mi-au fost atacați copiii, mi-a fost atacată mama, fratii, prietenii, am fost anchetată de DIICOT, plângeri penale la poliție, TOATE ACESTEA FIIND SOLUȚIONATE CA NEFONDATE .

Aș vrea să mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare primite. M-au ajutat mult pe mine și pe copiii mei.

Mulțumesc și celor care s-au interesat sau au judecat situația familiei mele. In ciuda tuturor provocărilor și minciunilor, valorile și poziția mea rămân aceleași.

Am trecut in cei 23 de ani prin vreme frumoasa și prin furtuna. Am plâns și am ras împreuna. Am avut zile de abundentă și zile de restriște.

Nu pot sa cer acum după 23 de ani execuția publică a celui cu care am împărțit o viața.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă și NU O SĂ LE MÂNJESC ACUM CU NOROI. ȘI NICI NU O SĂ LAS SĂ MÂNJEASCĂ ALȚII.

TĂCEREA MEA NU REPREZINTĂ ACORDUL MEU CI DOAR RESPECTUL FAȚA DE COPIII MEI CARE SUNT TOTUL PENTRU MINE.”, a scris fosta soție a lui Alin Oprea pe pagina personală de Facebook.

Alin Oprea și soția lui, Medana, se căsătoresc religios în acest an

De curând, Medana, a vorbit, în exclusivitate despre nunta care urmează să aibă loc între ea și Alin Oprea, în acest an. Cei doi au spus „DA!” în fața ofițerului de stare civilă, chiar de ziua de naștere Medanei.

Căsătoria a avut loc într-un cadru restrâns, fără camere de filmat și alături doar de oamenii dragi lor. Medana, a mărturisit că anul acesta urmează și marele eveniment, mai exact cununia religioasă și nunta.

”Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (…) De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate.

Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni.”, a spus Medana, în exclusivitate pentru Spynews.ro.