Horoscop cu Neti Sandu. Gata cu problemele! Astrele anunta noroc MARE pentru acesti nativi

Horoscop 5 martie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana. Afla ce spun astrele pentru zodia ta.

Horoscop 5 martie 2023 – BERBEC
E animatie la voi, o fi sarbatoare in familie, vin oameni de care va era dor si strangeti relatiile, ca o sa iesiti mai des pe la mondenitati.

Se poate sa intalniti pe cineva care sa fie foarte aproape de sufletul vostru si sa va bucurati de o compatibilitate cu totul neasteptata.

E o ceremonie la care o sa luati si voi parte si e cineva care o sa va inspire si sa luati o decizie importanta

Horoscop 5 martie 2023 – TAUR
Intrevedere cu grupul care vrea sa puneti umarul la o activitate care v-ar aduce vizibilitate, si poate o sa urmeze o promovare, o sa va fie platita munca.

E un ecou in inima voastra si o sa stiti ce raspuns sa-i dati acelei persoane care v-a rascolit, sufleteste.

I-ati putea chema pe niste prieteni de la voi si sa va intretineti frumos cateva ore, daca n-aveti chef sa iesiti din casa.

Horoscop 5 martie 2023 – GEMENI
E rost de plimbare si de intrat la un film, o piesa de teatru, la un concert si sa mai scapati de munca, sa va mai destindeti.

Poate se vorbeste despre voi in public, vi se ofera vreun premiu, e ceva care va starneste interesul pentru inca o afacere care o sa v-aduca succes.

E o intrunire care o sa va ajute sa relationati si cu cei pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si va fi un castig sufletesc.

Horoscop 5 martie 2023 – RAC
Poate dati o fuga la rudele apropiate de prin orasele vecine si o sa mai schimbati impresii, le ziceti un La Multi Ani, Casa de Piatra – daca se casatoresc.

Poate aflati de azi un raspuns legat de un accept, c-o sa bucurati si altceva decat ce-ati fost obisnuiti – o sa fie ceva nou-nout.

Un dus-intors pe la rude, pe undeva v-ar schimba starea de spirit si v-ar aduce inspiratie in plan profesional

Horoscop 5 martie 2023 – LEU
Va cauta cineva care vrea sa petreceti un timp impreuna c-aveti multe in comun si o sa va recalibrati relatia, c-or fi sanse de casatorie, daca n-ati facut-o pana acum.

Poate fi un moment decisiv pentru voi si sa va exprimati sentimentele, sa-i spuneti fiintei iubite ca nu puteti trai fara ea.

E o multumire sufleteasca, poate primiti si un cadou, o fi cineva care va invita la un party si o sa fie ceva special, asa pare.

Horoscop 5 martie 2023 – FECIOARA
O sa faceti cunostinta cu niste oameni care va pot ajuta la treaba, sa fie alaturi de voi si la distractie si sa va armonizati pe toate planurile.

O sa va depasiti niste temeri si poate faceti pasul cel mare spre casatorie, ca v-ati convins ca omul ales e pe viata.

O aparitie surpriza si viata voastra se poate schimba intr-o clipa si sa fiti fericiti pentru ca ati intalnit omul visurilor voastre.

Horoscop 5 martie 2023 – BALANTA
Se poate sa largiti cercul de prieteni daca iesiti in societate si sa va faceti program de iesit pe la evenimente c-aveti invitatii de peste tot.

Ati putea pleca intr-un dus-intors ca sa-i faceti o vizita cuiva apropiat si sa va intoarceti de acolo cu idei, cu inspiratie.

Casa parteneriala este activata si in orice moment puteti gasi pe cineva cu cine sa va casatoriti.

Horoscop 5 martie 2023 – SCORPION
Va puteti intalni perechea de suflet si sa petreceti un timp impreuna in perioada care urmeaza, sa vedeti daca aveti, intr-adevar, puncte comune.

Poate are loc o petrecere in familie si o sa va bucurati de revederea celor pe care-i iubiti c-aveti nevoie de emanatia lor afectiva.

Se poate sa cheltuiti niste bani. Sa aveti o nunta, un botez si sa fiti implicat si in organizarea momentului.

Horoscop 5 martie 2023 – SAGETATOR
Se poate sa dati ochii cu cineva care vrea sa va mai vedeti, sa se lamureasca daca va armonizati sau nu, ca potential de relatie exista, intuitia va spune.

Poate-i faceti o surpriza fiintei iubite si rezervati o masa in alt oras la un restaurant si dati o fuga pana acolo.

O sa treceti in revista momentele festive si o sa va consolidati prietenia cu oamenii care conteaza pentru voi.

Horoscop 5 martie 2023 – CAPRICORN
Poate va faceti timp si pentru voi sa va intalniti cu prietenii, faceti o plimbare, va duceti la un spectacol si o sa programati si niste evenimente care vor avea loc in curand.

V-au mai ramas cateva lucruri nespuse in relatia cu partenerul de cuplu si o sa faceti tot posibilul sa le discutati.

O sa aveti ceva de spus pe retelele de socializare si poate apareti pe o scena si o sa va bucurati si de audienta.

Horoscop 5 martie 2023 – VARSATOR
E cineva care insista sa revina in viata voastra si o sa trebuiasca sa fiti sinceri cu voi, sa stiti daca sunteti pregatiti sa acordati a doua sansa, sau nu.

Anturajul va fi un bun suport pentru voi, in special cel feminin, si o sa puteti avea activitati comune, sa iesiti pe la mondenitati.

Ati putea chema niste prieteni pe la voi, dar va e mai la indemana sa iesiti la o terasa, ori intr-un parc, la un concert, undeva in aer liber.

Horoscop 5 martie 2023 – PESTI
E o exuberanta poate datorita cuiva care se bucura ca faceti echipa si asta va inspira o stare de buna dispozitie si-o sa trageti un chef.

Ati putea da o fuga in alt oras, la invitatia cuiva si o sa aflati noutati despre o posibila afacere si o sa va ganditi la oferta.

Poate are loc o serbare, un concurs, un spectacol la care o sa dati si voi o mana de ajutor pentru ca e si copilul la mijloc.