Imagini rare cu Richard Gere și soția sa Alejandra, alături de cei 2 copii ai lor

S-au căsătorit în 2018, departe de ochii curioșilor, într-o ceremonie non-conformistă care a avut loc la o fermă din apropierea New York-ului, după o relație de mai puțin de patru ani. De atunci și până în prezent, Richard (72 de ani) și Alejandra Gere (38 de ani) trăiesc o iubire ca în povești, dar sunt foarte discreți și „scumpi la vedere”. Iată cum au fost surprinși cei doi recent, alături de cei doi băieți ai lor.

Richard Gere este poate unul dintre cei mai doriți bărbați ai anilor ‘80, iar rolul din Pretty Woman l-a făcut și mai celebru decât era.

A mai fost căsătorit de două ori, prima dată cu Carey Lowell, între 2002 și 2016, și cu top modelul Cindy Crawford, din 1991 și până în 1995, însă adevărata fericire a găsit-o abia la 69 de ani, atunci când s-a însurat cu Alejandra María Silva García-Baquero, publicistă și activistă politică de origine spaniolă, mai tânără decât el cu 34 de ani.

Cei doi au doi băieței, unul de 4 ani și un altul de doi, însă se știe foarte puțin despre ei, vedeta ținându-i departe de ochii curioșilor.

Recent, însă, Richard Gere, soția sa și cei doi micuți ai lor au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau în Ibiza, la bordul unei ambarcațiuni. În imaginile actorul pare extrem de preocupat de unul dintre fii săi, în timp ce mai tânăra sa soție îi acordă toată atenția ei celuilalt micuț.

S-au cunoscut în Italia
Cei doi s-au cunoscut în 2014, când starul din Richard Gere a mers într-o vacanță în Positano, Italia, și a stat cazat la un hotel pe care aceasta îl conducea.