Mariana Cojocaru – Iată ce spune luna în care te-ai născut despre destinul tău

Luna în care ne-am născut influențează destinul fiecăruia dintre noi. Iată ce spune astrologul Mariana Cojocariu, ce detalii oferă pentru fiecare zodie:

Luna ianuarie vine cu înghețul și cu capacitatea de purificare a ceea ce reprezintă natura și latura umană.

Luna februarie aduce reforma, specifică zodiei vărsătorilor și primei decade a vărsătorilor; totul renaște.

Luna martie vine cu decanul 2 și 3 din zodia peștilor și primul din decan din berbec, unde găsim gingășia și izvoarele dătătoare de viață.

Aprilie vine cu doi decani care aparțin berbecului și un al treilea care aparține taurului; combinația pentru această lună este una extraordinară între forță, iubire și statornicie.

Luna iunie este denumită și luna macilor. Decanul 2 și 3 vin cu partea de Mercur iar gemenii indică faptul că cuvântul de ordine e cel dat de lună. Luna care guvernează racul, cel de-al treilea decan, unde găsim sensibilitatea, familia și empatia.

Luna iulie este o combinație între decanul 2 și 3 din rac, unde guvernatoarea este luna și decanul 1 din leu, unde domnește soarele.

Luna august cuprinde doi decani din leu, precum și elemente specifice zodiei leului: caracterul, mândria, dreptatea. Tot în această lună e și primul decan, unde analiza, pedanteria, lucrurile care țin de elemente puternice și profund critice nu fac decât să dea o structură a lunii august în care domină perfecționismul.

Luna septembrie vine cu elemente specifice începutului de toamnă. Cei născuți în această lună au o structură cu totul aparte, sunt de o curățenie și de o puritate rar întâlnită. Ultimele 10 zile din septembrie aparțin balanței, unde guvernează Venus, belșugul și romantismul.

Luna octombrie avem decanul întâi din scorpion. Anul acesta este un an cu vibrație numerologică 10 și va fi cea mai importantă lună din acest an. Să ținem cont de aceste elemente și semnele care vin. Se anunță schimbări la care nu ne așteptăm.

Luna noiembrie vine cu un număr maestru, în care lucrurile vin s confirme cât de importanți sunt cei care ne guvernează destinele.

Luna decembrie este luna nașterii lui Isus. Lucrurile deja sunt menite să fie cu totul altfel. Predomină lumina și credința.