Actrița Cansu Dere este în viață. Fanii au reacționat imediat

Fanii îndrăgitei actrițe au sesizat prima mișcare făcută de aceasta în mediul online, după zvonurile dispariției sale în urma cutremurului din Turcia.

Fanii actriței din Turcia și-au regăsit speranța după ce aceasta ar fi fost activă în mediul online.

Actrița Cansu Dere ar fi în viață

Îndrăgita actrița lipsește din mediul online de la începutul lunii ianuarie a anului 2023, însă fanii se așteptau ca după cutremur aceasta să dea un semn de viață pentru ai liniști.

După cutremur au existat mai multe zvonuri precum că aceasta ar fi decedată sau dispărută, însă nici agenții, nici familia nu au confirmat acest lucru.

În mediul online au apărut și o serie de fotografii în care apar mai mulți voluntari, printre care ar fi și actrița Cansu Dere, dar nici acest lucru nu a fost confirmat.

“ Bună ziua, Cansu Dere trăiește. În această fotografie se poate vedea clar că în prezent are 246 de prieteni pe contul de Instagram, iar până acum avea 245, ceea ce înseamnă că s-a conectat.”, se arată în postare.

Au apărut primele imagini cu actrița Cansu Dere, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut după cutremurul din Turcia

Fanii multor actori stau cu sufletul la gură și așteaptă ca aceștia să dea măcar un semn. Printre aceste persoane s-a vehiculat că se numără și celebra actriță Cansu Dere.

Fanii acesteia s-au panicat foarte tare, când au văzut că actrița nu a mai fost deloc activă pe rețelele sociale, chiar la scurt timp după ce au avut loc cele două cutremure.

Din fericire, pe pagina de TikTok au fost făcute publice mai multe imagini în care cei de acasă au văzut-o pe actrița lor preferată, alături de colegii ei. Ea ajuta la strângerea de fonduri și ajutoare pentru toți oamenii care au fost victimele seismelor și au nevoie de suport.

„Cansu Dere trăiește, nu a murit în urma cutremurului, ea ajută alături de ceilalți actori, doar că nu postează! Mulțumesc, Doamne!”, se arată într-o postare pe TikTok, în care este surprinsă și actrița.

Actrița ajuta la o strângere de fonduri

Actrița face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri.

„Disney Plus oferă un ajutor financiar uriaș pentru zona afectată de cutremur.(…) S-a aflat că Disney Plus și FOX se pregătesc pentru ajutorarea zonei afectate de cutremur încă din 7 februarie. Potrivit știrii, compania va oferi un sprijin de minimum 1 milion de dolari (aproximativ 19 milioane de TL). În plus, nume celebre precum Halit Ergenç, Yılmaz Erdoğan, Șahan Gökbakar, Ata Demirer, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir vor susține, de asemenea, o emisiune comună pe toate canalele de televiziune săptămâna viitoare”, a fost mesajul publicat de jurnalista Birsen Altuntaş, pe contul personal de Instagram.