Horoscop VINERI, 3 martie 2023. Zodia care va afla un secret tulburător. Lucrurile riscă să scape de sub control

Horoscop 3 martie 2023. Astrologii anunţă o zi a conflictelor. Se lasă cu lacrimi pentru mai mulţi nativi. Mai ales o zodie are parte de tensiune la cote înalte: află un secret tulburător.

Horoscop 3 martie 2023 Berbec

Nativii BERBEC vor purta o discuție importantă. Un membru al familiei va încerca să vă convingă să renunțați la un obiectiv pe care vi l-ați propus. Cel mai bine ar fi să vă ascultați intuiția.

Horoscop 3 martie 2023 Taur

TAURII pot avea conflicte cu prietenii sau colegii de la muncă. Este de preferat să nu lucrați în echipă, ci individual, indiferent dacă este în interes de serviciu sau nu.

Horoscop 3 martie 2023 Gemeni

Misiunea GEMENILOR este să învețe cum să gestioneze banii în așa fel încât să nu trebuiască să apeleze la economii. Mai așteptați câteva zile pentru a face investiții, spun astrele.

Horoscop 3 martie 2023 Rac

RACII sunt foarte activi și plini de energie, iar asta îi ajută să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Jobul vă aduce multe satisfacții, însă, îndreptați-vă atenția și către partenerul de viață.

Horoscop 3 martie 2023 Leu

Intuiția îi va ajuta pe LEI să ia decizia potrivită privind o investiție. Vă puteți lăsa purtați de val, atât timp cât nu semnați contracte.

Horoscop 3 martie 2023 Fecioară

FECIOARELE se lovesc de încăpățânarea unor colegi de la serviciu. Răbdarea este arma voastră azi, altfel discuțiile aprinse vor fi nelipsite.

Horoscop 3 martie 2023 Balanţă

Nativii BALANȚĂ vor afla un secret. E posibil ca o femeie să dezvăluie informații privind o situație actuală. Lăsați apele să se liniștească înainte de a trage o concluzie.

Horoscop 3 martie 2023 Scorpion

SCORPIONII ar trebui să se relaxeze. Sunteți mai sensibili, așa că încercați să vă controlați emoțiile, mai ales dacă vă aflați într-un conflict.

Horoscop 3 martie 2023 Săgetător

SĂGETĂTORII își doresc să facă lucrurile de unii singuri. Iar, dacă aveți de luat o decizie privind o achiziție, o investiție sau o mutare, luați în calcul și părerea familiei.

Horoscop 3 martie 2023 Capricorn

CAPRICORNII, în schimb, trebuie să se distreze. Este o zi perfectă pentru ieșiri cu prietenii, mai ales că stați excelent la capitolul comunicare.

Horoscop 3 martie 2023 Vărsător

Lucrurile pot lua o întorsătură diferită pentru VĂRSĂTORI, mai ales la job. Așa că, nu vă faceți planuri pentru că ele se pot schimba rapid.

Horoscop 3 martie 2023 Peşti

PEȘTII atrag toate privirile. Sunteți comunicativi, iar dacă aveți nevoie de ceva, fie de un sfat sau o vorbă bună, prietenii și colegii vă stau la dispoziție.