Horoscop special, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc binecuvantarea Universului

Horoscop 1 martie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi de primavara. Afla cum iti merge.

Horoscop 1 martie 2023 – BERBEC
Se deblocheaza niste situatii si o sa faceti progrese atat in plan profesional, cat si personal, si o sa fie, o sa vedeti un crescendo pe mai multe planuri.

Se-anunta o reusita in familie, poate se casatoreste cineva, are loc un botez si toata lumea o sa puna umarul la cate-o treaba.

Se anunta o reusita, e un an spectaculos pentru voi si nu e de ratat nicio sansa, ca nu se va mai intalniti curand cu ea.

Horoscop 1 martie 2023 – TAUR
V-ati putea asocia cu niste oameni ca sa puneti pe roate o afacere, si o sa faceti rost de bani in plus c-aveti nevoie pentru diverse, mai ales pentru copii.

E cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa va dati si voi un raspuns referitor la ce se intampla in inima voastra.

Vin bani, cred ca din alta parte decat de la serviciu si poate mai primiti si alte mici atentii din partea celor dragi.

Horoscop 1 martie 2023 – GEMENI
Vin bani, o sa recuperati si din cei care se ratacisera si o sa vreti sa strangeti un capital, dar lista cheltuielilor e cam lunga si o sa tot platiti diverse.

O sa faceti echipa cu cineva care vrea sa profite de experienta voastra ca sa iasa ceva de calitate – din punct de vedere profesional.

O sa va fie rasplatita munca si poate veti capata un titlu in sfera asta. Cariera va fi activata in perioada asta.

Horoscop 1 martie 2023 – RAC
Sunteti pe punctul de a lua o decizie referitoare la relatia de cuplu c-or fi fost niste tensiuni pe care ati incercat sa le aplanati, dar nu s-a limpezit situatia.

Se anunta succes la slujba, la scoala, va fi o upgradare si-o sa fie un castig in plan financiar.

Se poate sa va implicati in organizarea unui eveniment si o sa iasa totul la mare arta. O sa fie insa epuizant.

Horoscop 1 martie 2023 – LEU
Se poate sa bateti palma pentru o colaborare si o sa mearga totul bine, sa va impuneti pe o piata si sa va extindeti aria de influenta, sa deveniti o forta.

O sa primiti un semn de viata de la cineva care va place si poate se construieste frumos, o relatie.

Se poate sa intalniti pe cineva care sa va fascineze si, daca nu va aflati intr-o relatie, o sa iesiti la o intalnire sa vedeti mai de aproape ce fel de compatibilitate exista.

Horoscop 1 martie 2023 – FECIOARA
Se poate repara o relatie care-si pierduse scanteia si sa aduceti un plus de lumina in cuplu, c-ati inteles unde si cand s-a gresit.

Se poate sa va ocupati de acte, de examenele pe care le mai aveti de dat si o sa va bata gandul sa mai incercati si altceva, un alt job.

O sa apelati probabil la o instanta judecatoreasca sa va faca dreptate si asa se va si intampla.

Horoscop 1 martie 2023 – BALANTA
O prezenta placuta, e cineva care va face o surpriza de 1 martie, iesiti la o cafea, la un spectacol, vine ca o promisiune de relatie frumoasa.

Poate va convinge cineva sa intrati intr-o combinatie parteneriala care sa va ridice cota valorica, sa va depasiti pe voi insiva.

O sa va simtiti pe picior de egalitate, de data asta, cu sefii si n-o sa lasati sa va scape un prilej de a cere niste privilegii.

Horoscop 1 martie 2023 – SCORPION
Se poate sa va implicati intr-o afacere si sa obtineti profit intr-un timp relativ scurt si asta o sa va dea incredere sa mergeti pe acelasi drum.

O sa apara si pentru voi cineva care sa va completeze frumos si sa construiti o relatie care sa va implineasca sufleteste.

Poate angajati o firma sa va repare cate ceva pe acasa, sa va monteze aparatura si sa dati refresh interiorului sau poate zugraviti.

Horoscop 1 martie 2023 – SAGETATOR
E un bun prilej sa va exprimati sentimentele, ca e o zi speciala si poate fi punctul de plecare intr-o alta relatie, care sa fie o experienta de neuitat.

Apare acel cineva de care v-a fost dor si o sa verificati ce sentimente va incearca, daca simtiti o reciprocitate.

Se fac presiuni sa terminati mai repede ce vi s-a dat de lucru si sa va ramana timp si pentru familie, sa iesiti impreuna pe undeva diseara.

Horoscop 1 martie 2023 – CAPRICORN
Inca mai aveti de recuperat bani si o sa mai puneti la pastrare, ca s-aveti pentru o iesire in weekend, mai ales daca i-ati promis fiintei iubite.

Poate va duceti la un interviu c-oti fi gasit o oportunitate de a va face cunoscute marile calitati.

Sefii se lasa mai greu convinsi sa va acorde un surplus financiar, dar daca sunteti insistenti, veti reusi cu siguranta.

Horoscop 1 martie 2023 – VARSATOR
O buna comunicare in cadrul grupului la voi, o sa va simtiti bine si cu colegii si cu prietenii, si-o sa aveti o stare de spirit mult mai buna in perioada asta.

O sa puteti castiga mai multi bani din particular si o sa pastrati legaturile ca sa fie o constanta financiara.

Se poate sa deveniti membri de onoare in cadrul unei organizatii care va poate propulsa in cariera.

Horoscop 1 martie 2023 – PESTI
Se poate sa va impuneti punctul de vedere si sa ajutati la bunul mers al problemelor de serviciu, si sa candidati la o functie – cu promisiuni de salariu marit.

Se poate sa primiti ceva in dar si sa va bucurati ca e cineva caruia ii pasa de voi si fata de care si voi sunteti mereu atenti.

Va puteti asocia cu cineva si, impreuna, sa incepeti o afacere prospera, sa va asigurati un venit constant.